ריצה במקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה במקום
    אורלי
    28/10/2010

שלום רב, אני בת 40, רוצה להתחיל פעילות גופנית בבית. הדגש על הבית כי אין לי זמן לעשות זאת בחוץ. האם ריצה במקום (או בין הסלון למטבח - ואני רצינית) במשך 20 דקות היא טובה לשיפור הכושר ושריפת קלוריות?
    תודה אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה במקום

הוספת תגובה

• ריצה במקום - תגובה

מיכל בן דוד
    28/10/2010

לא ההיתי ממליצה לך לעשות את מה שאת מציעה מכיוון שזה יכול מהר מאוד לשעמם אותך.
    וגם לא ממש מומלץ לרוץ במקום על רצפה קשיחה לאורך זמן.
    אם זמן זאת המגבלה היחידה שלך, אולי כדי שתקני DVD של התעמלות גופנית שתוכלי לעשות בבית. בצורה זו את תעשי אימון שמותאם לסביבה ביתית וגם אימון שבנוי בצורה טובה.
    בנוסף, אם את רק רוצה לעשות פעילות אירובית את יכולה לקנות מדרגה אירובית ועליה תוכלי להתעמל 20 דק' בצורה יותר מגוונת מאשר ריצה בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - את יכולה להמליץ

אורלי
    28/10/2010

על קלטת לבית, כי כשחיפשתי בחנויות לא ראיתי שיש מי מיודע מה קלטות בעברית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורלי

מיכל בן דוד
    29/10/2010

האמת שאני לא מכירה קלטת ספציפית בעברית או בכלל. אבל אני בטוחה שבחנויות ספורט את תוכלי למצוא המלצות. גם בחניות ספרים הרבה פעמים מוכרים דברים כאלה. אני בטוחה שבעברית יש הרבה פחות מאשר אנגלית אז אולי את תצטרכי להתפשר על אנגלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו