2 שאלות בבקשה ..אני מאמנת סטודיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות בבקשה ..אני מאמנת סטודיו
    מילי
    02/11/2010

1- אני מאמנת קבוצה בסטודיו שחלק מן המתאמנות הן חדשות בתחום הספורט וחלק ברמה הרבה יותר מתקדמת. אז כמובן שאני נותנת אלטרנטיבות ל2 הקבוצות :"אם קשה לעשות ככה, אם קל לעשות ככה "...יש מתאמנת שרוצה טיפ איך לרדת לשכיבה על מזרון (גם בסטודיו, וגם בבית) כי היא חשה בכאבים כשהיא צריכה לעשות את זה כבר שנים) היא אמרה שלפני 10 שנים היא בדקה והאורטופד אמר שיש לה הדבוקיות בין החוליות הצאווריות והתחתונות לכן כואב (זה מה שהיא סיפרה לי) אמרתי לה שבכל זאתצ היא צריכה שוב לבדוק את המצב ולקבל יעוץ חדש לא מלפני 10 שנים) אשמח לטיפ "איך לרדת לשכיבה " בלי זהירות , טכניקה טובה שיעזור לה , ושימנע כאבים. תודה

2-אותה מתאמנת : בת 50+ נדמה לי. הרבה זמן לא ביצעה פעילות גופנית , ובטח לא בטן , אז אתמול בשיעור אמרתי לאסוף את הבטן (היינו בשישיבה על הכיסא ) עוד לפני שעשינו תרגילי בטן נטו היא טענה שכאבה לה מאוד הבטן (לי נדמה שזו התכוות ) מה זה יכול להיות לדעתך? תודה רבה יש לך המלצות בשבילי , צורה להעביר שיעור לסופר מתחילים שגילאים נעים בין 35 ל60 שלא עשו אף פעם פעילות? אשמח כי זה קשה להשגיח על קבוצה שלמה ולתקן את כולם. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 2 שאלות בבקשה ..אני מאמנת סטודיו - תגובה

מיכל בן דוד
    02/11/2010

מה שאת מתארת זאת בעיה נפוצה מאוד כשמעבירים שיעוריים קבוצתיים. הדרך היחידה להתמודד עם זה זה בידיוק מה שאת אמרת, לתת אלטרנטיבות כדי שלכולם יהיה פיתרון.
    לגבי הבעיה הראשונה שתיארת, לצערי אין לי אפשרות לתת פיתרון מכיוון שאני צריכה לראות את אותה אישה בכדי לדעת איך לעזור לה.
    לגבי השאלה השניה, אני לא יודעת מה זה יכול להיות, אבל הרבה פעמים מופעים מכאובים בלתי מוסברים בזמן השיעור ולכן צריך להרפות קצת מהמתאמנים ולתת להם לנוח ושיחזרו לשיעור כשהם רוצים.
    אין פיתרון קסם בכדי לפתור את הבעיות הללו. עם הזמן לומדים איך להתמודד עם אנשים שונים ועם תופעות שונות.
    הדבר היחיד שאני יכולה לייעץ לך זה לא להילחץ ולא לקחת יותר מידי אחריות על עצמך. כמו שאמרת אותה מתאמנת צריכה לפנות לרופא בכדי להבין מדוע כואב לה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מילי
    04/11/2010

אכן כן , מרגישה יותר מידי אחריות , כי כיום , כל בן אדם יכול לתבוע מאמן ועל כלום , וזה לא פייר , בעיקר כי אני מאוד בטיוחתית , ושאני אל מפסיקה להגיד להן: מותר לנוח אם כואב , להקשיב לגוף שלכן ! אבל אני מרגישה שאני מדברת לקיר לפעמים

בכל אופן , תודה רבה על עזרתך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו