לפני הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני הריון
    רויטל
    04/11/2010

בס"ד

שלום לכולן...אני מעוניינת להיכנס להריון וכמובן עוש את הפעולות הנדרשות לכך יחד עם רופאים...אבל עם זאת אני חייבת להתחיל כושר גופני בכדי להכין את גופי להריון יפה ובכלל,לחזק את השרירים הרפויים(ויש הרבה) ולרזות.אני מאוד מבולבלת כי כולם מזהירים אותי לא לעשות כושר בחודשי ההריון הרטאשונים אבל בכל זאת אני חייבת לעשות משהו עם עצמי שבוע הבא אלה ימי הביוץ שלי ואני מפחדת להתחיל מחר בחדר כושר כי אם אני בע"ה יכנס להריון בימים אלה אני עלולה לעשות תנועות חדות שאסורות....בקיצור תעזרו לי אני חייבת להתחיל מחר כי ממש שמנתי וכל יום מיותר שובר ללא ספורט הוא חבל...בנוסף..איזה פעילות אתן כן ממליצות במצב הקיים שלי?אני חושבת להתחיל על הליכון שאני מאוד אוהבת 40 דקות אינטרוואלי עם קצת ריצה ושיפועים,ומתלבטת מה בנוסף לחיזוק ידיים ישבן ירכיים,שיעורים בסטודיו(ואם כן איזה שיעזרו לי ממש לעצב ולחטב?וכמה פעמים בשבוע) או מכשירים בחדר כושר שהבנתי שלא מומלץ בהריון? יש לציין שאני לא מבינה כלום בשיעורים ומה באמת התוצאות כי יש כל כך הרבה פילאטיס,עיצוב וכ'...כי מכשירים עשיתי בעבר וכן ראיתי תוצאות.
    בקיצור מחכה לתשובה ולהכוונה מה כדאי לי לעשות?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הריון

הוספת תגובה

• לפני הריון - תגובה

יעל הראל
    07/11/2010

הי רויטל,אז קודם כל מזל טוב, ובהצלחה!
    אני ממליצה לך לקרוא תשובות דומות לשאלותייך ב"שאלות נוספות".
    בנוגע לשאלתך אני חושבת שאין מה לדאוג במידה ואת מבצעת פעילות גופנית מתונה כמו ההליכה שתיארת, או שיעורים בסטודיו: שיעורי עיצוב, הצרת היקפים וכו'. אם אכן תיכנסי הריון, גשי למדריכהבתחילת השיעור ותגידי לה, היא כבר תנחה אותך ממה יש להימנע, למרות שדווקא בשלב כ"כ מוקדם, אין כ"כ ממה להימנע. אני ממליצה לך לבצע 2-3 הליכות (לא קשות מידי) של 35-40 דק' ושיעורי סטודיו כגון עיצוב, עיצוב דינמי וכו'. בכל אופן, אני חושבת שאם את מאוד חוששת בגלל הביוץ, לא יקרה שום דבר אם תחכי שבוע עד שתיקלטי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו