מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצות להתחלת כושר במשקל גבוהיהודית06/11/2010
הי
אני שוקלת 150 קילו, על מטר 68. יש לי צליעה קלה ברגל שמאל מתאונת דרכים ישנה ופריצת דיסק בגב.
אני רוצה להתחיל להתאמן ולשנות את התזונה שלי בכדי לרדת במשקל ולהתחזק. ולמרות שיש לי נסיון בעבר הרחוק בספורט, אני לא בטוחה עכשיו במצבי מה הכי טוב. אולי מאמן כושר אישי, ואז מי כדאי אם מישהו אולי יוכל להמליץ לי מנסיון אישי.. (אני גרה באיזור חיפה), או אולי שחייה, או ריקוד, או בכל זאת הליכה למרות הצליעה.
תודה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצות להתחלת כושר במשקל גבוה - תגובה
מיכל בן דוד08/11/2010יהודית שלום,
אני מאוד שמחה לשמוע שהחלטת לחזור להתאמן ולרדת במשקל. השאלה שלך היא במקומה, באמת קשה לדעת עם מה להתחיל.
יש כמה דברים שאת צריכה לעשות. הראשונה זה לפנות לתזונאית על מנת לשנות את הרגלי התזונה שלך. זה מאוד עוזר כשיש הכוונה מדויקת ומעקב.
בנוסף, אני ממליצה להתאמן עם מאמן כושר אישי על מנת לבנות אימון שיתאים ספציפית לך ושהמאמן יעקוב אחרי ההתקדמות שלך.
התעמלות במים (בנוסף למאמן הכושר) יכול מאוד להועיל לך היות ויש פחות עומס
על המפרקים במים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיכל
יהודית08/11/2010עשיתי באמת אירובי במים שלוש שנים כשגרתי במרכז והיה ממש מעולה.
אבל אין לי מושג איפה יש בצפון. ולגבי מאמן אישי אני לא יודעת איפה למצוא ואיך לבחור.
בקיצור אם יש לך המלצות על מקומות ו/או אנשים ספציפיים..:)) זה יהיה מעולה.
בכל מקרה אתחיל לחפש.
ושוב תודה על תשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)