ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה
    א
    11/11/2010

היי
    אני בת 17 והתחלתי לפי מס' שבועות להתאמן בקבוצה של הכנה לצבא(אני רוצה להיות בקרבי).
    באתי עם כושר די צולע ובאימונים התחילו איתנו בכושר בסיסי של כמה סיבובי ריצה, שכיבות סמיכה וכפיפות בטן.
    לאחרונה התחילו להריץ אותנו ברחובות, לא ריצה ארוכה מדי או קשה מדי ובכל זאת ב-3 האימונים שעשו לנו את הריצה בהתחלה רצתי סבבה ואחרי זה אני מתחילה להתעייף, מרגישה לא טוב, כאילו אני עומדת להתעלף ובא לי להקיא. וגם די קשה לי להסדיר את הנשימה ומרגישה שאין לי אוויר.
    מה לעשות בקשר לזה שאני מרגישה מאוד לא טוב? והאם יש איזה דרך טובה להסדיר את הנשימה בזמן ריצה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה

הוספת תגובה

• ריצה - תגובה

מיכל בן דוד
    12/11/2010

מה שאת מתארת מאוד שכיח. את כנראה לא מצאת עדיין את קצב הריצה שטוב לך, ואת רצה מהר מידי מה שגורם לך להרגיש לא טוב ולא להציח להתמיד בריצה כמו שצריך.
    עליך לרוץ יותר לאט ממה שאת רצה עכשיו, גם אם זה אומר להיות קצת מאחור, ואם הזמן את תראי שהסיבולת שלך תשתפר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו