מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטובשני14/11/2010
היי,
אני בת 24 שוקלת 56 על 1.62.
לעולם לא עשיתי ספורט. שום ספורט. החלטתי בשעה טובה שזהו,אני חייבת להתחיל אורך חיים יותר אקטיבי ובריא.
אז בעקרון אני די רזה בכל חלקי הגוף חוץ מהידיים. הידיים שלי מאוד מלאות ביחס לגוף ורציתי לדעת איך אני יכולה לחזק ולעצב אותן וכמובן לצמצם את היקפן?קניתי משקולת רוטטת אבל בנוסף אני רוצה לחזק את כל הגוף.חוץ מהליכה יומיומית,איך אני יכולה לחזק את שאר הגוף?מכוני כושר אני פשוט לא סובלת..ועוד שאלה, האם עצם הפעולה של המשקולת גורמת לשריפת השומנים באזור או שבשביל לשרוף את השומנים בידיים אני צריכה לאכול פחות.כי אני לא ממש רוצה לרדת במשקל אלא לחטב בעיקר.
סליחה על האורך - תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב - תגובה
יעל הראל16/11/2010הי, כל הכבוד על ההחלטה להיכנס לכושר. את יכולה לעבוד עם המשקולות (חפשי אינטרנט תרגילים לחיטוב הזרועות), כפי שכתבת את, זה לא יוריד שומן מהידיים, אבל בהחלט יתרום לחיטוב. לא אוכל להסביר לך כאן כיצד מחזקים את כל הגוף, זה מורכב ולא ניתן לעשות זאת ללא הדגמה, אבל את יכולה לנסות ללכת לשיעור עיצוב במקום לחד"כ, או לקחת אימון אישי אחד או שניים, לקבל רעיונות ולהמשיך להתאמן לבד. בשיעור עיצוב עובדים באופן מאוד נכון ומלא על כל הגוף. הליכה בהחלט תתרום לחיזוק הרגליים ולשיפור הסיבולת האירובית ומומלץ להוסיף אותה, אבל כדי לחזק את כל הגוף יש לבצע תרגילי כוח לרגליים, לבטן לשרירי היציבה ולרצפת האגן ולא רק הליכה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)