אינטרוולים על האליפטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטרוולים על האליפטי
    אלמונית
    24/11/2010

איך אני יכולה לעשות אימון אינטרוולים על המכשיר האליפטי?
    אני רוצה לגוון את תכניות האימון האירובי שלי , ואסור לי לרוץ...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינטרוולים על האליפטי

הוספת תגובה

• אינטרוולים על האליפטי - תגובה

יעל הראל
    28/11/2010

את יכולה לבצע 2-4 דק' בעומס (=התנגדות) נמוכה יחסית ואז לבצע 2-3 בעומס גבוה יותר. אינני יכולה לתת לך מס' מדוייקים בגלל שבכל אליפטיקל העומס משתנה, עומס 3 במכשיר אחד יכול להיות "קל" ואילו במכשיר אחר קשה יותר. יאש פליפטיקלים שניתן גם לשנות בהם את זווית הדיווש, שאלי את מדריך חדר הכושר. את יכולה גם לעבוד לפי דופק, כלומר לדווש 2-3 דק' בדופק של 65-70% מהדופק המקסימלי שלך (אותו את מחשבת ע"י החסרת הגיל שלך מהמס' 226, ואז להכפיל בדופק שאת מתכוונת אליו, = גיל-226 * %מהדופק הרצוי לך) ואח"כ 2-3 דק' ב 75-80% מהדופק המקסימלי.את יכולה גם לגוון ולעבוד בפרקי זמן ארוכים יותר בעומס גבוה או להיפך, הכל תלוי באיך את מרגישה על המכשיר ובמטרה שלך, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אלמונית
    28/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו