השמנה בטנית וסוכרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה בטנית וסוכרת
    עדינה
    30/12/2010

שלום
    אני בת 36 ויש לי סוכרת 2 בשלב שאני עם אינסולין לנטוס, לא הייתה עליה במשקל כשהתחלתי אינסולין וחושבת להתחיל לעשות פעילות, מנסה לשפר את התזונה שלי גם ורוב השומן מתרכז באזור הבטן
    כיצד אוכל להתחיל לעשות פעילות שתעזור לרדת במשקל בכל הגוף אבל בפרט בבטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה בטנית וסוכרת

הוספת תגובה

• השמנה בטנית וסוכרת - תגובה

מיכל בן דוד
    01/01/2011

הדרך הכי יעילה והכי טובה לרדת במשקל היא כמובן פעילות אירובית.
    אם תתמידי בפעילות אירובית (הליכה, ריצה , רכיבה על אופניים,שחייה וכו') לפחות 3 פעמים בשבוע בשילוב של תזונה נכונה את תראי תוצאות. בשביל לרדת במשקל צריך ליצור מאזן קלורי שלילי, כלומר ההכנסה הקלורית צריכה להיות יותר נמוכה מההוצאה הקלורית.

בנוסף לפעילות אירובית אני ממליצה לעשות גם תרגילי חיזוק , הדרך הקלה ביותר היא להירשם לחוגים שונים (אפשר להירשם לחדר כושר או פשוט להירשם לחוגי כושר שונים)
    בצורה זו את מקבלת הנחייה מדויקת ופעילות גופנית מאוזנת שעובדת על רוב קבוצות השרירים בגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות ACSM לפעילות

איתי הר-ניר
    06/01/2011

פעילות גופנית בשאיפה לרוב הימים בשבוע. 5-6 ימים.
    עצימות לפעילות 40-60% מצריכת חמצן מרבית.
    20-60 דקות אימון, יש להימנע מאימון בשיא פעילות אינסולין.

לאימון התנגדות 8-10 תרגילי התנגדות עד 20 חזרות 2-3 אימונים בשבוע, אין צורך להגיע לכשל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו