אימון על מכשיר אליפטיקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון על מכשיר אליפטיקל
    עדי
    07/01/2011

שלום, ברכישת מכשיר אליפטיקל לשימוש ביתי- מהי המשמעות של משקל גלגל התנופה? למשל של 14 ק"ג לעומת 8 ק"ג? (אני בת 29, 60 ק"ג, 174 ס"מ)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון על מכשיר אליפטיקל

הוספת תגובה

• אימון על מכשיר אליפטיקל - תגובה

יעל הראל
    08/01/2011

הי, אני יודעת שעדיף לקנות מכשיר בעל גלגל תנופה אחורי ושיהי מגנטי. לגבי המשמעות של 8 לעומת 14 ק"ג אינני יודעת את המשמעות הספציפית, אבל יש לו משמעות לתנועה ארוכה וחלקה יותר (אני מניחה שככל שגלגל התנופה כבד יותר כך המכשיר קרוב יותר לקטגוריית החצי מקצועי ולכן הוא יקר יותר...), אני ממליצה לך להתייעץ עם מס' מוכרים מכמה חנויות ולראות מה תשובתם, כמו כן מנסיוני בעת רכישת מכשירי כושר ביתיים, הכי חשוב שתנסי את שני הדגמים ותראי מה יותר מתאים לך, לא בהכרח המכשיר המומלץ או הטוב יותר הוא זה שעדיף אלא המכשיר שיותר יתאים לך אישית הוא זה שיהיה כדאי לך לקנות, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלגל תנופה

איתי הר-ניר
    14/01/2011

קובע את פוטנציאל ההתנגדות של המכשיר ומאפשר מומנטים גדולים יותר על מערכת השרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו