אימון חדר כושר ופריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון חדר כושר ופריצת דיסק
    קרן
    08/01/2011

אני בת 28 אחריי לידה אחת (שנה) עד עכשיו התאמנתי בסטודיו חוגי אירובי 2-3 בשבוע כמובן שברגע שהפסתקתי מייד הרגשתי נפשית ופיזית...נגמר המנוי ואני שוקלת לעשות מנוי לחדר כושר ובו גם חוגים. שאלתי היא: אני סובלת מפריצת דיסק בחוליות l4-l5 דווקא ספורט חיזק את כל אזור הגב התחתון והבטן ולא חשתי כאבים כלל, האם אני יכולה להתאמן בחדר הכושר בכל המכשירים כולל ספיניניג,ואם יש מכשיר שעליי להמנע מלעלות עליו.
    אני רוצה לחטב את הגוף ולרדת 5 קילו סה"כ!!
    תודה רבה
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אימון חדר כושר ופריצת דיסק - תגובה

יעל הראל
    09/01/2011

הי קרן, אני חושבת שאם לא הרגשת כאבים מהאופן בו התאמנת עד היום את יכולה להמשיך במה שעשית, כמובן כדאי שתתיעצי גם עם מדרעך חדר הכושר כשהוא בונה לך את התכנית. הייתי ממליצה לך להימנע מריצה למשל או מפעילות שמפעילה זעזוע על עמוד השדרה, ולכן ספיניניג/אליפטיקל/שחייה וכו' זה בסדר גמור ואף מומלץ.
    אני ממליצה לך להימנע מהרמת משקלים כבדים (אם את מתכוונת להתאמן בחדר הכושר) ולהיזהר ממכשירים שמפעילים לחץ על הגב התחתון כמו למשל סקווט כנגד משקל, לאנג'ים כנגד משקל. כמו כן, אני ממליצה לשלב שיעורי סטודיו שיתרמו לחיזוק השרירים העמוקים ותנועתיות הגב: למשל שיעורי פילאטיס, core, עיצוב, יוגה, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו