מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון חדר כושר ופריצת דיסקקרן08/01/2011
אני בת 28 אחריי לידה אחת (שנה) עד עכשיו התאמנתי בסטודיו חוגי אירובי 2-3 בשבוע כמובן שברגע שהפסתקתי מייד הרגשתי נפשית ופיזית...נגמר המנוי ואני שוקלת לעשות מנוי לחדר כושר ובו גם חוגים. שאלתי היא: אני סובלת מפריצת דיסק בחוליות l4-l5 דווקא ספורט חיזק את כל אזור הגב התחתון והבטן ולא חשתי כאבים כלל, האם אני יכולה להתאמן בחדר הכושר בכל המכשירים כולל ספיניניג,ואם יש מכשיר שעליי להמנע מלעלות עליו.
אני רוצה לחטב את הגוף ולרדת 5 קילו סה"כ!!
תודה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון חדר כושר ופריצת דיסק - תגובה
יעל הראל09/01/2011הי קרן, אני חושבת שאם לא הרגשת כאבים מהאופן בו התאמנת עד היום את יכולה להמשיך במה שעשית, כמובן כדאי שתתיעצי גם עם מדרעך חדר הכושר כשהוא בונה לך את התכנית. הייתי ממליצה לך להימנע מריצה למשל או מפעילות שמפעילה זעזוע על עמוד השדרה, ולכן ספיניניג/אליפטיקל/שחייה וכו' זה בסדר גמור ואף מומלץ.
אני ממליצה לך להימנע מהרמת משקלים כבדים (אם את מתכוונת להתאמן בחדר הכושר) ולהיזהר ממכשירים שמפעילים לחץ על הגב התחתון כמו למשל סקווט כנגד משקל, לאנג'ים כנגד משקל. כמו כן, אני ממליצה לשלב שיעורי סטודיו שיתרמו לחיזוק השרירים העמוקים ותנועתיות הגב: למשל שיעורי פילאטיס, core, עיצוב, יוגה, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)