בטן אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן אחרי לידה
    סיגלית
    02/02/2011

שלום אני אמא לארבעה ילדים בני 10 8 וחצי 6 ושלוש אני כבר שלוש שנים אחרי לידה והבטן שלי גדולה נורא כאילו שאני עוד פעם בהריון יש לציין שאני לא הכי שמנה שוקלת 55 רק הבטן מציקה לי מאוד בולטת מאוד בבקשה עם אפשר להגיד לי איזה תרגילים לעשות או בכלל מה אפשר לעשות כדי שהבטן תרד לי זה מאוד מציק תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן אחרי לידה

הוספת תגובה

• בטן אחרי לידה - תגובה

מיכל בן דוד
    03/02/2011

הי סיגלית,
    לא ציינת אם את עושה פעילות גופנית באופן סדיר.
    מאוד חשוב לעשות פעילות גופנית( אירובית ואנאירובית) באופן סדיר בכדי לרדת במשקל .

יש המון תרגילים לחיזוק שיריר הבטן, את יכולה לחפש באינטרנט "תרגילים לחיזוק הבטן" ושם לקבל גם הסברים + הדגמות.
    אבל אם את באמת רוצה לתקוף את הבעיה את צריכה לקחת את הנושא ברצינות רבה ולהכנס למשטר של פעילות גופנית לפחות 3 פעמים בשבוע.
    המלצתי היא להיכנס למסגרת מסוימת: חדר כושר, חוגי התעמלות, או מאמן כושר אישי על מנת ליצור מחויבות מצידך ורציפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לבטן אחרי לידה

סיגלית
    04/02/2011

מיכל תודה רבה כן שכחתי לציין כי אני מקפידה כל יום לקחת את הילדים לבית הספר ברגל ולהחזיר אותם בקגל אני לא עובדת אבל בבית אני כל היום מנקה מסדרת מבשלת רק אוכל בריא לילדים לא חטיפים רק ביום שבת ולא מטוגנים ושתיה מרובה מים ושתיה חמה כמו נס ותה אני גם לא אוכלת אוכל מהיר ניסתי תרגילים כמו כפיפות בטן אבל שאני אוכלת אפילו מעט הבטן ישר בולטת תודה מיכל ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו