תזונה נכונה וכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה וכושר
    מבולבלת
    02/02/2011

אני שוקלת 55 והגובה 152, אני רוצה לרדת ולשמור על אורח חיים בריא, אני בת 22, כך שגם אני רוצה להנות ולהראות טוב, הודה לכם אם תגידו לי אם כושר במשך שעה כל יום מספיק, ואיזה תזונה מומלץ לי, לא לדיאטה אלה לתזונה נכונה, על מנת שאני אוכל להשתמש בה למשך זמן.....
    תודה מראש הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה וכושר

הוספת תגובה

• תזונה נכונה וכושר - תגובה

יעל הראל
    04/02/2011

הי, פעילות של שעה ביום היא מצויינת ומומלצת מאוד, עלייך לשלב פעילות אירובית: לדוגמא: הליכה,ריצה, שחייה, זומבה, קיקבוקס ושעתיים-שלוש מתוך הפעילות השבועית תוקדש לאימוני כוח: לדוגמא עבודה בחדר הכושר, שיעור עיצוב, פילאטיס וכו'..
    תזונה נכונה תכלול אכילה מסודרת כל 3 שעות (בלי נישנושים באמצע), הימנעות ממתוקים, ממטוגנים, מעודף פחמימות מאכילת ג'אנק-פוד, המרת הפחמימות הפשוטות (לחם לבן, פסטה רגילה) לפחמימות מורכבות (לחם מקמח מלא,דגני בוקר מלאים, פסטה מלאה וכו'), אם את צורכת מוצרי חלב, הקפידי שלא יעלו על 1.5%, איכלי הרבה ירקות חיים ומבושלים והקפידי לשתות הרבה מים, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו