מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה נכונה וכושרמבולבלת02/02/2011
אני שוקלת 55 והגובה 152, אני רוצה לרדת ולשמור על אורח חיים בריא, אני בת 22, כך שגם אני רוצה להנות ולהראות טוב, הודה לכם אם תגידו לי אם כושר במשך שעה כל יום מספיק, ואיזה תזונה מומלץ לי, לא לדיאטה אלה לתזונה נכונה, על מנת שאני אוכל להשתמש בה למשך זמן.....
תודה מראש הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה וכושר - תגובה
יעל הראל04/02/2011הי, פעילות של שעה ביום היא מצויינת ומומלצת מאוד, עלייך לשלב פעילות אירובית: לדוגמא: הליכה,ריצה, שחייה, זומבה, קיקבוקס ושעתיים-שלוש מתוך הפעילות השבועית תוקדש לאימוני כוח: לדוגמא עבודה בחדר הכושר, שיעור עיצוב, פילאטיס וכו'..
תזונה נכונה תכלול אכילה מסודרת כל 3 שעות (בלי נישנושים באמצע), הימנעות ממתוקים, ממטוגנים, מעודף פחמימות מאכילת ג'אנק-פוד, המרת הפחמימות הפשוטות (לחם לבן, פסטה רגילה) לפחמימות מורכבות (לחם מקמח מלא,דגני בוקר מלאים, פסטה מלאה וכו'), אם את צורכת מוצרי חלב, הקפידי שלא יעלו על 1.5%, איכלי הרבה ירקות חיים ומבושלים והקפידי לשתות הרבה מים, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)