נעליים לאירובי מדרגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעליים לאירובי מדרגה
    הילה
    03/02/2011

שלום רב
    ברצוני לדעת אם תוכלי לעזור לגבי סוג הנעליים לאירובי מדרגה , אני מתאמנת כ5 שנים בסוגים שונים לעיתים ובעיקר לאחרונה יש לי מעין כאב/שריפה באמצע כף רגל (בחלק התחתון של הכף) החלפתי נעליים כי ידעתי שהם לא ככ מתאימות וקניתי את הנייק לאנגרייד2 החדשות שהם בעיקרון נחשבות לנעלי ריצה חדישות, האם הנעליים האלו אכן מיועדות וטובות לאירובי מדרגה וקיקבוקס ואלי הכאב נבע מכך שזוהי נעל חדשה (רק פעם שניה), או דריכה לא נכונה ? הייתי שמחה אם תייעצי לי מה עלולה להיות הבעיה
    תודה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעליים לאירובי מדרגה

הוספת תגובה

• נעליים לאירובי מדרגה - תגובה

מיכל בן דוד
    04/02/2011

הי הילה,

בעיקרון נעלים שמתאימות לשיעורי אירובי מדרגה הם נעליים יחסית גבוהות בשביל לשמור על הקרסול שלא יתעקם.
    אבל זה לא חובה, והרבה בנות קונות נעליים רגילות/ נמוכות כי זה יותר נוח להן או שהן פשוט מעדיפות את המראה הזה.

אינני יכולה לדעת ממה נגרם לך הכאב בכף הרגל ,למרות שאני מכירה את התחושה.
    אם את מרגישה את הכאב כבר כמה זמן כדי שתלכי לאורטפוד בכדי לבדוק אם את צריכה מדרסים.
    אם הכאב חדש והתחיל עכשיו עם הנעל החדשה יכולות להיות כמה סיבות לכאב. אולי הנעל קצת גדולה עלייך ולא מחזיקה לך את כף הרגל בצורה טובה. אולי הגרביים שלבשת לא מתאימות (עבות מידי או דקות מידי) אולי את צריכה ספידה וכו'.
    יתכן שהנעל רחבה מידי ולא ממש תופסת לך את הרגל. ( יש מידות שונות לרוחב נעליים, זה ממש משפיע על הנוחות)

בכל מקרה, אם הכאב ממשיך את תצטרכי להחליף נעליים. אי אפשר להמשיך להתאמן בכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו