מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטהאלמונית05/02/2011
אני שוקלת 55 והגובה שלי הוא 1.64 ואני רוצה לעשות דיאטה את יכולה להמליץ לי על תפריט לדיאטה ועל פעילות גופנית שבועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה - תגובה
יעל הראל09/02/2011הי, לא יהיה אחראי מצידי או מצד מיכל לכתוב לך תפריט, אוכל להמליץ לך על קווים כללים לפעילות ולתזונה נכונה, בנוסף אשמח לדעת בת כמה את וכמה את מעוניינת לרדת כי מהנתונים שכתבת לא נראה שאת סובלת מעודף משקל... ייתכן ואת צריכה להתחיל לבצע פעילות גופנית על מנת לעצב את הגוף ולאו דווקא לרדץ במשקל הגוף הכללי.
מבחינת התזונה:
הקפידי לאכול ארוחות מסודרות, איכלי פחימומת מלאות במקום לא מלאות, אכלי הרבה ירקות מבושלים וחיים, המנעי ממתוקים, מטוגנים, אוכל מהיר בחוץ והרבי בשתיית מים (על פני שתייה ממותקת).
מבחינת פעילות:
מומלץ לבצע 4-5 אימונים שבועיים, מתוכם לפחות 3 אימונים אירוביים: כלומר הליכה/שחייה/ריצה של 35 דק' לפחות, יתר האימונים מומלץ להקדיש לאימון כוח: אפשר בבית בעזרת משקולות, או כנגד משקל גוף תרגילי ידיים, רגליים ובטן, אם את מנויה לחד"כ, את יכולה לבצע אימון פילאטיס, עיצוב וכו'.. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואני
אלמונית10/02/2011אני בכיתה ח' בת 14 ואני מעוניינת לרדת ל-50-52 ..
וזה לא שאני סובלת מעודף משקל פשוט אני צריכה עוד איזה 3 קילו להרזות ..
ותודה רבה ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואני - תגובה
יעל הראל10/02/2011שמחתי לעזור, ואני באמת מדגישה שעליך בעיקר להוסיף פעילות גופנית ולא להיכנס לדיאטות, מפני שבייחוד בגילך- בגיל ההתבגרות הגוף זקוק לאנרגיה וחשוב מאוד שתספקי לגוף את כל אבות המזון כדי שתוכלי לגדול, לגבוה ולהתפתח בצורה תקינה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)