דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    אלמונית
    05/02/2011

אני שוקלת 55 והגובה שלי הוא 1.64 ואני רוצה לעשות דיאטה את יכולה להמליץ לי על תפריט לדיאטה ועל פעילות גופנית שבועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

יעל הראל
    09/02/2011

הי, לא יהיה אחראי מצידי או מצד מיכל לכתוב לך תפריט, אוכל להמליץ לך על קווים כללים לפעילות ולתזונה נכונה, בנוסף אשמח לדעת בת כמה את וכמה את מעוניינת לרדת כי מהנתונים שכתבת לא נראה שאת סובלת מעודף משקל... ייתכן ואת צריכה להתחיל לבצע פעילות גופנית על מנת לעצב את הגוף ולאו דווקא לרדץ במשקל הגוף הכללי.
    מבחינת התזונה:
    הקפידי לאכול ארוחות מסודרות, איכלי פחימומת מלאות במקום לא מלאות, אכלי הרבה ירקות מבושלים וחיים, המנעי ממתוקים, מטוגנים, אוכל מהיר בחוץ והרבי בשתיית מים (על פני שתייה ממותקת).
    מבחינת פעילות:
    מומלץ לבצע 4-5 אימונים שבועיים, מתוכם לפחות 3 אימונים אירוביים: כלומר הליכה/שחייה/ריצה של 35 דק' לפחות, יתר האימונים מומלץ להקדיש לאימון כוח: אפשר בבית בעזרת משקולות, או כנגד משקל גוף תרגילי ידיים, רגליים ובטן, אם את מנויה לחד"כ, את יכולה לבצע אימון פילאטיס, עיצוב וכו'.. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ואני

אלמונית
    10/02/2011

אני בכיתה ח' בת 14 ואני מעוניינת לרדת ל-50-52 ..
    וזה לא שאני סובלת מעודף משקל פשוט אני צריכה עוד איזה 3 קילו להרזות ..
    ותודה רבה ( :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ואני - תגובה

יעל הראל
    10/02/2011

שמחתי לעזור, ואני באמת מדגישה שעליך בעיקר להוסיף פעילות גופנית ולא להיכנס לדיאטות, מפני שבייחוד בגילך- בגיל ההתבגרות הגוף זקוק לאנרגיה וחשוב מאוד שתספקי לגוף את כל אבות המזון כדי שתוכלי לגדול, לגבוה ולהתפתח בצורה תקינה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו