מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטפר בהריוןלידר17/02/2011
שלום,
אני בהריון לקראת סוף השליש ההריון.
אני מעוניינת לרכוש סטפר ביתי. אציין כי אני לא מבצעת פעילות גופנית ולצאת מהבית זה לא
הכי נוח.
האם סטפר מומלץ בהריון ? יש כמה דגמים, אשמח לדת ואשמח להמלצה:
1. אייר קלימבר סטפר מגיע עם גומיות
2. קרדיו טוויסטר סטפר עם ידית אחיזה
3. סטפר twist and shape
כמה פעמים בשבוע מומלץ לבצע פעילות גופנית ולמשך כמה זמן ?
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטפר בהריון - תגובה
יעל הראל22/02/2011הי, אין בעייה עם סטפפר בהריון, חשוב רק להקפיד לא להעלות את הדופק יתר על המידה, הקשיבי לגופך ואל תעמיסי על עצמך יותר מידי.
שלושת הסטפרים נראו לי טובים, אני באופן אישי אהבתי את הראשון עם הגומיות, אבל הכי כדאי לנסות אותם כי רק ע"י ניסוי תדעי מה נעים לך באופן אישי.
רצוי לבצע 3-5 אימונים בשבוע, 30-35 דק'. אם את מבצעת שלושה אימונים, את יכולה להאריך כל אימון ל 45 דק' ולהפך אם את מבצעת חמישה אז לקצר מעט כל אימון. (אין בעייה גם לבצע יותר אימונים - אפילו כל יום למשך 20-25 דק' הכל תלוי ברמת הכושר שלך, ובאיך שאת מרגישה). חשוב להדגיש שלא ציינת אם התאמנת לפני ההריון, בגדול אם עשית פעילות לפני ההריון אין בעייה להמשיך איתה אם את רק מתחילה פעילות בהריון הקפידי לא להעמיס מידי על גופך. בהצלחה! (אגב, את יכולה גם להיכנס לאתר שלי ולקרוא בו על פעילות גופנית בהריון- על מה חשוב להקפיד ומה מומלץ לעשות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)