מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוקיים שמנות-עזרה דחוף!שוקיים שמנות19/02/2011
שלום, אני בת 28, שוקלת 63, גובה 1.60
יש לי בעיה של שוקיים רחבות. אני יודעת שזה גנטי, כי גם לדודות שלי יש שוקיים כאלו אבל רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי להצר? פעילות גופנית מתאימה לאיזור הספציפי? אני סובלת מאוד כיוון שאני לא יכולה ללבוש מכנסיים קצרים, או לשים בגד ים כי זה לא ניראה טוב.
מי יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקיים
איתי הר-ניר19/02/2011אין פעילות גופנית "המטפלת" באיזור ספציפי בגוף.
יתכן ואימוני כוח לפלג גוף תחתון יצרו פרופרציות מתקבלות יותר.
פרופרציות ותפיסת גוף הם משהו סובייקטיבי, לכן כל תוצאה בעניין תהיה אישית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקיים שמנות-עזרה דחוף! - תגובה
יעל הראל22/02/2011אין דרך לעצב או להוריד שומן רק באיזור השוקיים, אני ממליצה לך לבצע תרגילים שונים לחיטוב הרגליים באופן כללי וכמו כן לנסות להתאים את הלבוש למראה השוק. אני יודעת שקשה מאוד להשלים עם מראה של איבר כשאנו לא מרוצים ממנו, אבל זו הדרך היחידה.. נסי להשלים עם מראה השוקיים כפי שהן ולהמשיך ולהתחטב גם ביתר הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)