חזיות ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזיות ספורט
    שירי
    20/02/2011

שלום,
    בחודשים האחרונים התחלתי לרוץ באופן קבוע וכיוון שבורכתי (או קוללתי.. תלוי איך מסתכלים על זה) במידת חזה דיי גדולה (75 G ) אני חייבת חזיית ספורט שבאמת תתמוך.
    עד עכשיו הייתה לי חזיית ספורט יחיסת טובה של fila אבל היא לא מספיק חזקה לריצות שלי.
    הסתובבתי בכל חנות ספורט .לבני נשים אפשרית וגיליתי שהמבחר בארץ דיי מביך... זה מצחיק כי יחסית לחו"ל נשים בישראל דיי שופעות.
    בכל אופן:
    בנייקי אין להם יותר את חזיית הrevolution משהו.
    בטריומף אין להם מידה מתאימה
    באפרודיטה/ אין להם מידה מתאימה
    בwoman only יש להם חזייה שעושה משולשים ולא מחזיקה כלום.
    עשיתי סקר שוק בין חברותיי בחו"ל וכולם ללא יוצא מן הכלל המליצו לי עלך חברת moving comfort.. האם ניתן להשיג את החזיות שלהם בארץ!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזיות ספורט

הוספת תגובה

• חזיות ספורט - תגובה

מיכל בן דוד
    21/02/2011

לצערי אין לי תשובה לשאלתך.
    אני מקווה שמשהי מקוראות הפורום תוכל לתת לך מענה.

בהצלחה בחיפוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזיות ספורט - תגובה - תגובה

יעל הראל
    22/02/2011

כמה עובדות חשובות על חזיית ספורט:
    חזייה רגילה מגבילה את תנועתיות החזה ב־25%, חזיית ספורט מגבילה אותה ביותר מכפול. כדי לעצור את הכוח הרב המופעל על החזה בזמן פעילות צריך להפעיל כוח נגדי - וזה התפקיד של חזיית הספורט. היא מגבילה את תנועת החזה, מונעת ממנו תזוזות ומעניקה לו תמיכה חזקה.
    חזיות הספורט מסווגות לחזיות אוטמות (Encapsulation), שאורזות כל שד בקאפ בנוי ומעוצב שמכיל את החזה, ולחזיות דוחסות (Compression) – שמצמידות חזק את השד כנגד הגוף ובכך מפחיתות את המשקל שעל החזייה לתמוך בו ומונעות את תנועת השדיים. חזיות שנועדו לפעילות אינטנסיבית משלבות את שני האלמנטים.
    קיימות חזיות ספורט רבות לכל החברות: לנייקי, לדתלא, לטריומף, חזייה טובה היא באמת החזייה של חברת CW-x,מובינג קומפורט ועוד. הכי כדאי לך ללכת לנויות ספורט טובות המתמחות בביגוד ריצה/טריאתלון כי שם יש מבחר ולקנות את הדגם שיהיה לך הכי נוח, זה מאוד שונה בין אישה לאישה, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזיית ספורט

איתי הר-ניר
    22/02/2011

נסי חזיות של חברת CW-x?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי,

דנה
    18/03/2011

את התכוונת G באמת? או C..?

לי יש C שזה כנראה בעיתי בטקנה לעומת שלך אבל גם..יחסית לא כל דבר נוח. וניסיתי את החזיה/גוזייה של ארנה. זה עם כמו סיליקון מובנה כזה והאמת קצת מפתיע שזה מחזיק האמת אפילו קצת דוחס אתזה..אני גם האמת מחפשת בנרות חזית ספורט טובה אבל כולן ממש נראות דקות כאלה וללא תמיכה נומרמלית..

בהצלחה.
    תעדכני.
    אם את מוצאת את הדגם שהמליצו לך תעדכני היכן ניתון למצא .
    תודהובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו