מכשירי כוח בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשירי כוח בהיריון
    שרון
    07/03/2011

שלום,

אם לפני ההיריון התאמנתי בחדר כושר באופן קבוע במכשירי כוח לידיים ולרגליים, האם בחודש שישי כדאי להמשיך באותה הפעילות רק בעצימות נמוכה יותר או שיותר מומלץ שאבצע תרגילי כוח עם משקולות יד ותרגילים לחיזוק הרגליים על מזרון?
    ועוד שאלה - האם עדיף בשליש האחרון של ההיריון לבצע תרגילי כוח על מזרון או שעדיף להירשם לקורסי פילאטיס ויוגה מיוחדים לנשים בהיריון?

תודה על התשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשירי כוח בהיריון

הוספת תגובה

• מכשירי כוח בהיריון - תגובה

יעל הראל
    07/03/2011

הי איילת,
    אני ממליצה לך לשלב, יתכן ותוכלי להמשיך עם המכשירים רק באמת הקפידי על משקלים נמוכים- כדי לא העמיס על הגב, על שרירי הבטן ועל שרירי רצפת האגן- בכל אופן יש תרגילים רבים שתוכלי לבצע על מזרון והם יהיו תחליף מצויין למכשירים, העזרי גם בכדור הגדול.
    בשלישי האחרון אין מניעה ספציפית להתאמן עם המכשירים, אבל אני למשל סובלת מכאבי גב תחתון, מה שמונע ממני לבצע חלק גדול מתרגילים שנהגתי לעשות, יש נשים שמרגישות שקשה להן יותר לנשום בגלל הלחץ על הסרעפת וכו' ובכלל העומס של הבטן והשינויים המבניים משנים את התחושות בגוף, לכן בפילאטיס ויוגה להריון נייתן למצוא פתרון מתאים יותר, מה גם ששם מתמקדים בשרירי רצפת האגן ובנשימה נכונה, מה שמכין את הגוף ללידה, אז שוב אני ממליצה לך לנסות ולראות מה יותר מתאים לך, וכל עוד את לא מעלה את הדופק ולחץ הדם באופן מוגזם, את גם יכולה להמשיך להתאמן לא רק בפילאליס או יוגה להריון. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו