מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש לאחר אימוןמריה10/03/2011
שלום,
אני בת 25 ומאז הילדות אני סובלת ממיגרנות המופיעות בתדירות שונה.
היום אני רשומה לחוג זומבה פעמיים בשבוע ל45 דקות.
לפעמים במהלך ולאחר האימון אני חוטפת התקף מיגרנה המאופיין בדקירות בצד אחד של הראש ובלחץ בתוך הראש.
האם זה תקין או לא?
עליי להפסיק את הפעילות הספורטיבית??
בכל מקום שקראתי רשום שפעילות גופנית דווקא מפחיתה את התקפי המיגרנה..
תודה וסופ"ש נעים, מריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש לאחר אימון - תגובה
יעל הראל12/03/2011הי, אינני יודעת אם יש קשר ישיר בין הפעילות והמיגרנה שאת מתארת, אבל מצד שני את טוענת שזה קורה מיד אחריה, כלומר אחרי הזומבה.. אני ממליצה לך להקשיב לגופך ולא להעמיס עליו במיוחד כשמדובר בכאב ראש, אם את מרגישה כך תמתני את הפעילות. בנוסף אולי כדאי שתעשי בדיקות דם, ייתכן שחסר לך ברזל ואז הפעילות יכולה לגרום לכאב ראש בגלל שאספקת החמצן לא מספיק טובה. אני גם ממליצה שתתיעצי עם רופא ואולי גם כדאי לך לנסות לבצע פעילות גופנית אחרת ולראות אם גם היא גורמת למיגרנות. בכל אופן, הקפידי לנשום נכון במהלך הפעילות והקפידי להעלות את הדופק בהדרגה, אולי זה יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)