כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    רינה חד
    30/03/2011

שלום לכן

אני בת 32 אם לשני ילדים. אני סובלת מכאבי גב מעל לשנה. לפני כשבוע עשיתי בדיקות והתוצאות היו טובות מאד הדם מצויין, הבי 12 הכל חוץ מויטמין D שיצא נמוך (12)והרופא המליץ לי לקחת ויטמין כתוסף מזון.
    אני לא שמנה גובה 170 משקל 58. סיפרתי לרופא המשפחה שיש לי כאבי גב וכשהוא בדק אותי אמר לי שרואים שהכל בסדר רק צריך קצת אימונים.
    רציתי לדעת האם ישנם תרגילים שאפשר לעשות אותם בבית. יש לי את הכדור הגדול במה זה יכול לעזור.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי גב - תגובה

יעל הראל
    30/03/2011

את צריכה לחזק את שרירי הבטן והגב את חגורת הכתפיים ולמעשה את כל שרירי היציבה (אשר כוללים את השרירים שפירטתי).
    דרך טובה לחזק שרירים אלו היא בעזרת משקולות ובעזרת עבודה על שיווי משקל. הכדור הגדול יכול להוות כלי עזר מצויין, אבל יהיה לי קשה להסביר לך כאן תרגילים, מה גם שעבודה על הכדור במנחים שונים דורשת מיומנות שבלעדיה, את עלולה ליפול ממנו ולפגוע בעצמך. כשאת עובדת איתו הקפידי להיות יחפה או עם נעלי ספורט, כך תוכלי להיות יציבה יותר. אני ממליצה שתרשמי באינטרנט "תרגילים בעזרת פיטבול/ כדור פיזיו" ותחפשי תרגילים באופן הזה,, כך תוכלי לראות גם תמונות של התרגילים. כמו כן, את יכולה לקחת שיעור או שניים עם מאמן כדי שיראה לך מבחר תרגילים שיתאימו, ולדעתי זה הכי מומלץ, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו