חיטוב בטן וזרועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב בטן וזרועות
    אור
    08/04/2011

שלום,
    אני בת 16 וחצי,
    על גובה 155 משקל 45 לפי הפעם האחרונה שבדקתי,
    אני רזה (יש כאלו שיגידו מאוד לפי מה שהם רואים...), אבל הבטן שלי לא הכי שטוחה...
    איזה תרגילים אני יכולה לעשות כדי לחטב את האזור? ותוך כמה זמן אני יכולה להניב תוצאות?
    אגב, הידיים שלי רזות מאוד (לא כי אני רזה אלא כי זה מבנה הגוף שלי, גם אם אני אוסיף למשקל שלי עוד כמה קילוגרמים הן ייראו אותו דבר כמו עכשיו), האם קיימים תרגילים שאני יכולה לעשות כדי שיהיו לי קצת שרירים ויהיו לזרועות שלי צורה?
    ואם כן, איזה תרגילים הייתם ממליצים לי לעשות?
    אגב הבנתי שחלבונים בונים את תאי השריר, האם מומלץ לשתות שייק של ביצים?
    תודה לעונים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב בטן וזרועות

הוספת תגובה

• חיטוב בטן וזרועות - תגובה

יעל הראל
    10/04/2011

הי אור, כל תרגילי המשקולות לידיים (כפיפת ממרפקים, הרחקה בכתף, לחיצת כתפיים, פשיטת מרפקים וכו) יכולים לתרום לעיבוי מסת השריר, אם כי זה באמת גם תלוי במבנה גוף ויש אנשים יכולים להתאמן יפה מאוד ולא להצליח להגדיל משמעותית את מסת השריר שלהם. אני ממליצה לך לחפש תרגילים לזרועות באינטרנט כי אין לי אפשרות לפרט לך את התרגילים כאן, מה גם שאני צריכה לפגוש אותך כדי לבנות לך תכנית שלא תזיק לך או תעמיס עלייך מידי. את יכולה להעזר במדריך חד"כ אם את רשומה למכון.
    חלבונים אכן בונים את השריר, אבל יש לצרוך שייקים כאלה רק לאחר אימון כוח מספיק רציני, אחרת צריכה עודפת של חלבונים פוגעת בכליות ואף יכולה לגרום להשמנה.
    השאלה היא כמה את מתאמנת היום וכמה חלבונים את צורכת...? בשלב זה לא הייתי ממליצה לך להוסיף שייק חלבון/בייצים, אלא רק להתחיל לעבוד על הזרועות בכל המנחים, באופן מסודר, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה! עוד דבר...

אור
    12/04/2011

רק בשבוע האחרון התחלתי לעסוק בספורט וזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה (הליכות, הרמת משקולות...) אני משתדלת להרים משקולות של יותר מקילו אבל השרירים שלי נתפסים (עשיתי תרגיל כושר לפיתוח שריר היד התלת ראשי), ושלשום עשיתי הליכה ארוכה והשרירים שלי ברגליים נתפסו...
    אני לא הולכת למכון כושר, אני מחפשת תרגילים באינטרנט (אתר "גופי") ומבצעת...
    זה לגיטימי שייתפסו לי השרירים מפני שזאת הפעם הראשונה שאני עוסקת בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה! עוד דבר... - תגובה

יעל הראל
    12/04/2011

בהחלט, כי גופך לא רגיל לתנועות, הקפידי לבצע חימום לפני האימון (למשל הליכה של 10 דק'+מתיחות) ושחרור בסוף האימון, זה ייקל על השרירים התפוסים. תוך כמה אימונים כבר לא תרגישי את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו