מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    דיקלה
    14/05/2011

אני בת 39 גובה 168 שוקלת 61 אני כבר חצי שנה מבצעת כ 5 פעמים בשבוע הליכה על מסילה פעמיים בשבוע 10 ק"מ ב 80 דקןת ו 3 פעמים 8 ק"מ ב 60 דקןת לפני שבועיים
    התחלתי גם פילטיס פעמיים בשבוע ואני רוצה עכשיו להתחיל אימון כח יש לי מולטי טריינר
    בבית אבל אני לא יודעת איך להתחיל כמה פעמים לעשות ואיל לשלב האים ניתן לבצע שעה
    הליכה ואחר כל לבצע עוד 20 או30 דקות כוח וכמה סטים של כל תרגיל אגב בנוסף להליכה
    יש לי מכשיר רטט ואני עושה אחרי ההליכה 15 דקות רטט אז מה כדאי לעשות קודם אני ממש מבולבלת וצריכה תוכנית איך עובדים נכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

יעל הראל
    15/05/2011

הי, כל הכבוד על האימון הרציני. לא אאוכל לבנות לך תכנית דרך האינטרנט וזה יהיה גם לא מקצועי מצידי.בעיקרון אין בעייה לשלב ולבצע הליכה ואחריה אימון כוח, את מכשיר הרטט ניתן לשלב גם בתרגילי הכוח ולאו דווקא בסוף האימון, השאלה מה את עושה על המכשיר כי אם את משתמשת בו לשיחרור השרירים את מן הסתם כדאי שזה יהיה בסוף, אני ממליצה שתיפגשי אפילו רק פעם אחת עם מאמן כושר אישי או בחדר הכושר שאת מתאמנת בו ותבני לך תכנית בראייה שבועית כדי להיות בטוחה שאת עושה את האימון הכי אפקטיבי והכי בטוח עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו