מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לעשות את זה בצורה הכי יעילה?שני26/05/2011
אז ככה,
אני בת 20, חיילת שמשרתת בבסיס סגור.
הגובה שלי הוא 1.70, ובעבר הרחוק כשהייתי קצת יותר צעירה (15) שקלתי 69 ק"ג
עשיתי דיאטת כאסח וירדתי 9 כ"ג,
לאחר תקופה עליתי לפחות חצי מזה, ואז עשיתי דיאטה מאוזנת וטובה ( על פי ידע אישי מהאינטרנט) שכוללת 1200 קלוריות וצריכה מספקת של חלבונים שומנים ופחמימות בתפריט ואכן ירדתי ל60 שוב.
הצלחתי לשמור על זה לאורך זמן עד שהתגייסתי,
כשהתגייסתי עליתי ל 64 , ובסדיר עשיתי שוב את אותה דיאטה מאוזנת וירדתי ל 61
אני יודעת שהמשקל שלי תקין, אבל מבחינת הגוף הוא לא מחוטב בכלל,
מצטבר לי שומן בעיקר במותניים וזה מאוד מפריע לי.
אתמול נרשמתי לסטודיו שיש בו כל מיני שיעורים כמו ספינינג, מדרגה,זומבה,עיצוב הגוף,פילאטיס,אימוני חיזוק וכו',
המטרה שלי היא להוריד את אחוז השומן בגוף שראה לי יחסית גבוה למשקל...רציתי לדעת לאיזה אימונים הכי כדאי לי ללכת, ואם זה מספיק ללכת פעמיים בשבוע כל פעם בין שעה לשעה וחצי ( כי אני משרתת בסיס סגור ואין לי זמן)
ומה הכי יעיל, וגם מבחינת האוכל, להמשיך לספור קלוריות ?! לא לשכוח שאין לי לחם קל זמין וכו' כי אני בבסיס... אבל אני כמעט ולא נוגעת במתוקים....
תודה ויום טוב (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לעשות את זה בצורה הכי יעילה? - תגובה
מיכל בן דוד29/05/2011הי שני,
קודם כל יפה מאוד שאת מצליחה לשמור כל כך יפה.
לגבי האימונים בחדר הכושר, בגלל שאת יכולה ללכת רק פעמים בשבוע הייתי ממליצה לך שבכל אימון היה גם חלק אירובי וגם חלק של חיזוק/ משקולות.
כלומר, או ללכת לשיעור עם אופי אירובי ( זומבה , ספיניג, אירובי) ואז להשלים את אימון הכוח בחדר הכושר. או להפך, לעשות חימום אירובי בחדר הכושר ( על ההליכון , אופני כושר או אליפטיקל) ואז להכנס לאחד משיעורי העיצוב או הפילאטיס. בכל מקרה לא צריך להשתגע גם אם יוצא לך לעשות רק שיעורי סטודיו זה בסדר גמור. העיקר לא להשתגע עם האוכל בצבא. והדרך הכי טובה לעשות את זה היא להימנע מאוכל מטוגן ,מחטיפים ומתוקים.
בנוסף, הייתי ממליצה לך לפנות לתזונאית שתעזור לך לבנות תפריט שיתאים לך, ושיהיה לך ראלי לשמור עליו בצבא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה
שני30/05/2011תוך כמה זמן יהיה אפשר לראות שינוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה - תגובה
יעל הראל01/06/2011קשה לדעת, זה משתנה בין אדם לאדם ותלוי בנטייתך הגנטית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונת מצב...
שני01/06/2011שבוע שעבר שקלתי 61.5 וירדתי קילו, עכשיו אני 60.5. אבל מאז שהתחלתי להתאמן יצא לי ללכת 3 פעמים לסטודיו.
אני אוכלת בכמות שמספיקה לי. סביבות 1100-1200 ק"ל
וגם כשלא הייתי בדיאטה לא הייתי עוברת את ה 1350 1200... אני חושבת שחילוף החומרים שלי קצת נפגע ואני מקווה שהוא ישתפר בעזרת הספורט...
יש אצלנו בבית נטיה להשמנה.. אבל אני ספציפית אף פעם לא הייתי בעודף משקל.
איך נראה לך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונת מצב... - תגובה
יעל הראל02/06/2011יהיה לא מקצועי מצידי לתת דיעה מבלי לפגוש אותך, אבל פשטו סמכי על עצמך והקפידי לא לאכול מעט מידי כדי לא להגיע לחסרים תזונתיים וגם כי זה עלול להאט עוד יותר את חילוף החומרים. המשיכי להתאמן, שלוש פעמים זה מצוין,
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדכנת..
שני06/06/2011אז לפני כמעט שבועיים התחלתי לשלב ספורט והייתי במשקל 61.5
כרגע המשקל שלי הוא 60!!!!!!
מבסוטה עד הגג, אבל חוששת שזה קצת מהר מדיי וזה יעצר מהר ?
לא יודעת, אני אוכלת ממש בסדר, לא מחסירה מעצמי כלום...
בשבועיים האלה יצא לי להתאמן 3 פעמים בשבוע ולא פעמיים, ולפעמים 2 שיעורים
אני לא קורעת את עצמי, אני נהנת ועושה מה שאני יכולה ( אבל מתאמצת ולא מוותרת לעצמי)
מה אתם אומרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדכנת.. - תגובה
יעל הראל12/06/2011נשמע טוב מאוד, המשיכי כך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)