אימון בטן וכללי בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון בטן וכללי בהריון
    דנה
    27/05/2011

שלום רב אני מתאמנת בחדר כושר אירובי -סקי +משקולות שנים רבות , בהריון הקודם גם התאמנתי תרגילי בטן רגילים(עליה משכיבה לישיבה) עד לחודש חמישי אח"כ המשכתי בהרמת הברכיים כלפי הבטן וכעת אני בתחילת ההריון .

שאלתי היא האם מותר לי לעשות כפיםות בטן במהלך ההריון ועד לאיזה חודש?ואילו תרגילים מומלצים?
    איך? לגבי שאר השקולות החופשיים האם מותר לי להמשיך? אציין שאני לא מעמיסה אלא מתאמנת יותר בשביל הכיף.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון בטן וכללי בהריון

הוספת תגובה

• אימון בטן וכללי בהריון - תגובה

יעל הראל
    01/06/2011

הי, לדעתי כל עוד הבטן לא גדולה (עד חודש 3 פלוס) אםשר להמשיך לעשות הכל, כובן בלי להגזים, אח"כ התמקדי בחיזוק הרחב בטני ובתרגיליםסטטים ולא בכפיפות.
    בתור מי שהתאמנה בעבר ובהריון הקודם את יכולה להמשיך ולעשות הכל כולל משקולות חופשיות, רק לא להגזים ולאסוף כל הזמן את רצפת האגן תוך כדי הקפדה על נשימה נכונה. פעילות אירובית כגון סקי והליכון ניתן להמשיך בתנאי שלא מעלים את הדופק יותר מידי.. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו