מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגלייםנטע12/06/2011
היי, רציתי להתייעץ, הייתי אצל דיאטנית, אני בת 21 שוקלת 45 קילו וגובהי 1.63 מה שאומר שממש אין לי משקל עודף או משהו כזה, להיפך, אבל לא נראה לי שיש אישה שלא חושבת שהיא שמנה או מתוסכלת מאיזה חלק בגוף שלה.
אז אצלי מדובר ברגליים, ומאז שאני זוכרת את עצמי אני חושבת שהן לא מתאימות לפלג גופי העליון שהוא מאוד רזה, יש להן שומן, ביריכיים, בברכיים, ועוד.. הרבה יותר משרירים. כמעט אין שם שרירים... הן גם לא ארוכות אז זה בכלל לא נראה טוב..
נאמר לי שהורדה במשקל או כל הדברים האלה לא יעזרו, ולכן רציתי לדעת איזה סוג ספורט אוכל לעשות כדי לחטב אותם? וכמה באמת יכולות להיות תוצאות? אני לא רוצה רגליים שריריות של גבר.. ועד כמה שידוע לי בטן לדוגמא זה משהו שהרבה יותר קל לחטב..
חשבתי אולי על ספינינג או מה בעצם הכי מומלץ??????? אשמח לקבל תשובה מהירה, אציין שאני מתאמנת בסטודיו סי- אין שום תוצאות, ומאידך אני אסמטית קלה לא מתה על זה וגם די גרועה בסיבולת לב ריאה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים - תגובה
יעל הראל12/06/2011הי נטע, ראשית חשוב לזכור שלא בקלות מצליחים לחטב את האיזור שבעייתי, כלומר האיזור שאצל כל אחד מאיתנו הוא הכי פחות מעוב או בעל נטייה השמנה בד"כ לא יצליח להתעצב ע"י פעילות גופנית בקלות. בכל מקרה ספיננינג יכול להתאים, גם הליכות מאומצות יומיומיות, סקווטים ורכיבה על אופניים. הכי חשוב לאכול נכון ולהקפיד על 4-3 אימונים בשבוע לפחות, בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)