מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטבול גורר צלוליט?שירן12/06/2011
שלום לכולם,
אני מתאמנת בשיעורי פיטבול, פעמיים בשבוע מזה 5 חודשים.
בנוסף אני עושה גם אימוני אירובי וזומבה- 3 פעמים נוספות בשבוע.
מאז שצירפתי גם את שיעורי הפיטבול, התחזקו לי השרירים בישבן, אבל הצורה שלו התכערה. הצלוליט הרבה יותר בולט מפעם וגם היריכיים התרחבו וקיבלתי צורה של אגס!
מיותר לציין עד כמה זה מאכזב! העדפתי את הישבן שלי הרבה יותר לפני שעשיתי פיטבול.
הרגלי התזונה שלי לא השתנו. בגדול הרגלי תזונה בריאים, אבל גם כוללים מתוקים מידי פעם...
מה לעשות?? האם להגביר את האימונים האירוביים כדי לשרוף יותר שומן?
אגב, התחלתי את הפיטבול כדי לחזק שרירי ידיים, בטן וגב, בגלל שכואב לי מאוד הגב. נהיה לי שיפור קל אבל לא רואים או מרגישים שרירים באזורים האלו. לעומת זאת, ברגליים ובישבן כאמור, כן פותחו השרירים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטבול גורר צלוליט? - תגובה
יעל הראל15/06/2011הי, קשה לי להאמין שאימוני הפיטבול שינו כ"כ את מראה הישבן, ואם הוא אכן התחזק זה אמור להחמיא לו, לא? :-) . בכל אופן אני מאוד ממליצה לשלב כוח ואירובי וזה מה שאת עושה, אז לא הייתי משנה דבר, אולי באירובי תבצעי יותר אופניים או אליפטיקל כדי לעבוד טוב יותר על חיטוב היריכיים והישבן. בעניין השרירים שפיתחת בעקבות העבודה עם הפיטבול, אני בטוחה שזה חיזק לך את שרירי הבטן והגב וזה לא משהו שניתן בהרכח לראות, אלא להרגיש.... המשיכי כך, בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירן16/06/2011בעקבות הפיטבול נוצר לי קימור כזה בישבן, שזה כביכול אמור להיות יפה, אבל בגלל הקימור זה מדגיש יותר מבעבר את הצלוליטיס, ובאופן כללי הישבן שלי נראה רע!
כשהתסכלתי בפורום על התרגילים הממולצים שלכם לחיטוב הישבן אלה בדיוק התרגילים שאני עושה בפיטבול ככה שזה ממש מבאס.
אני אנסה להוסיף את האימון האירובי שהצעת למרות שלא נראה לי שזה יטפל לי בישבן לגמרי... אולי קצת ישפר...
נראה שאין מנוס ממכונים הסטטיים בשביל לטפל בזה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
יעל הראל16/06/2011את צודקת... אבל נסי לשלב את התרגול האירובי שהצעתי לך, בהצלחה וכל הכבוד על הרצינות באימונים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)