בטחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטחון
    הילה
    29/06/2011

היי,
    אני בת 30+ בעלת ביטחון כלפי חוץ.. מה שמפריע לי שבחברה חדשה וארועים אני לא יודעת אך להתנהל עם הגוף שלי.. אני מרגישה חסרת ביטחון באותה סיטואציה, וזה בא כ"כ פיזי. אני נראית טוב, ואין לי בעיה בכלל עם הגוף שלי. זה יכול לקרות גם כשאני אלך לשרותים במסעדה, יש לי כאילו מודעות יתר לעצמי, חשש של.. קשה לי להסביר, כאילו רואים הכל... ואז אני אובר מודעת להליכתי.

אם יש לכן מושג על מה אני מדברת, אשמח להסבר, לעצה, הכוונה.. אפילו אם תפנו אותי לקרוא על כך.. אם יש משהו ממוקד

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטחון

הוספת תגובה

• בטחון - תגובה

יעל צמרת
    29/06/2011

הי הילה,

נשמע שמאוד חשוב לך מה אחרים חושבים עליך ואיך את נראית בעינהם. אולי זה גם מלווה בחשש משיפוטיות/ ביקורתיות כלפיך וזה מביא אותך למקום לא נוח עם עצמך, חסר ביטחון או מהוסס. מאוד קשה להתנהל בחיים כאשר אנו חוששים כל הזמן ממה יחשבו/יגידו וכו'.. זה מדבר אליך? במידה וכן אני ממליצה לך על טיפול ממוקד לנושא זה, מה שיכול להביא העצמה וביטחון לחייך.

יום טוב,
    יעל צמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו