מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החיפוש שלא נגמראני09/08/2011
אני בת 39 אמא לתינוק וילדה קטנה. התחתנתי עם בעלי לפני כ- 13 שנה. מאז שאנחנו מכירים אני רק בחיפוש אחר עבודה. שהכרנו הייתי סטודנטית ואחר כך הלכתי ללמוד שוב כדי להשלים לימודי תעודה. דחיתי את הבאת הילדים בכמה שנים מסיבות של לימודים, חיפוש עבודה, פחדים מרובים וקושי להפתח גיניקולוגית. הבאתי ילדים בטיפולים בהרדמה ובניתוח קיסרי. הילדים שלי מקסימים אבל אני מרגישה ששילמתי מחיר כבד מידי בכך שילדתי לראשונה רק בגיל 35 זה כל הזמן מטריד אותי.
אני מאוד עצובה שבגילי אני לא מסודרת בעבודה למרות שהלכתי ולמדתי והשקעתי שנים. חושבת על זה שהפסדתי שנים של וותק. מרגישה שכל הזמן סוגרים לי את הדלת ולא נותנים לי הזדמנות. בנוסף, אני שונאת את הגוף שלי שהשמין כל כך הרבה. אני כואבת את כאבם של ההורים החולים שלי. אני לא מבינה למה אני שאומרים שאני חזקה וחכמה ומלומדת ויש לי כל כך הרבה נשמה ומוטיבציה ללמד ולתת לאנשים חיה חיים כאלו אומללים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים
זואי10/08/2011שלומות לך, כשקראתי את מה שכתבת הרגשתי טורנדו שמסתובב לו במהירות וכמעט נגמר לי האויר.
ולרגע חשבתי מה הייתי עושה אחרת. אחרי שכל הזמן הזה הייתי בהלך מחשבה אחד, אולי אפשר לעשות משהו יצירתי אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזואי
אני15/08/2011כנראה שהדברים שכתבתי קשים ובגלל זה נגמר האוויר.
האם את חושבת שאני תקועה במחשבה מסוימת? מה לדעתך אפשר לעשות אחרת?
הכל אני מוכנה לעשות בשביל לצאת מהחושך אל האור.
תודה שהתייחסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיפוש שלא נגמר - תגובה
יעל צמרת13/08/2011הי אני,
קודם כל סליחה על עיקוב התגובה.ממה שאת כותבת אני מבינה שאת אדם מאוד חזק, עם נשמה גדולה ורצון "לצאת לעולם". אני חושבת שבפניתך לפורום אני יכולה בעיקר להמליץ לך ללכת למטפלת טובה שתחבק אותך -קודם כל ותקשיב לך. יש שאלות רבות היתי רוצה לשאול אותך כמו איך את מרגישה בזוגיות שלך? איך התמודדת אחרי ההיריון והלידה הראשונה? ופורום זה קטן מלהכינס את כל אלה. אז אני ממש ממליצה לך לפנות למישהי שתוכל לתמוך בך ולהוביל אותך צעד צעד אל חיי טובים יותר- כי מגיע לך!. אם את צריכה המלצה את מוזמנת ליצור עימנו קשר.
חיבוק גדול,
יעל צמרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל צמרת
אני15/08/2011ראשית,תודה שהתייחסת לדבריי.
ממה את מסיקה שאני חזק עם נשמה גדולה? ממה שכתבת על עצמי?
אולי אני בכלל לא חזקה, אלא רק שורדת?!
נכון, אני רוצה לפרוץ החוצה הנשמה שלי צועקת הצילו.
לגבי מטפלים, הרבה פעמים עלה הרעיון הזה- אבל הבעיה שזה דורש זמן וכסף משאבים שאין לי כל כך. ודבר שני יש כל כך הרבה מטפלים וכך כך הרבה שיטות איך יודעים מה מתאים בכלל?
בכל אופן, תודה על המילים החמות ועל הפורום החם והנעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל צמרת - תגובה
יעל צמרת15/08/2011הי אני,
אני מסיקה שאת חזקה מכך שאת עברת דברים לא פשוטים בחייך, כמו הדרך הקשה שבה הבאת ילדים לעולם, הדאגה להוריך החולים וזה דבר הדורש המון כוחות וזה לא מובן מאליו. מהרצון שלך לתת ומהכאב הגדול שיש בך אני מבינה שיש בך נשמה גדולה שרוצה לצאת לעולם. וכן, את כותבת שאחרים אומרים עליך שאת חזקה ואולי את לא רואה את זה או יותר נכון לא מחוברת לחוזק הזה כרגע. את אכן שורדת ומוצפת ולכן אני ממליצה לך על הטיפול. יש מטפלים טובים שלא גובים תשלום גבוה ואת יכולה לבקש הנחה - זו לא בושה! לגבי הזמן זו החלטה שלך עד כמה את מוכנה להשקיע בעצמך, כי כאמא ל2 ילדים זו אכן השקעה. כמו שרשמתי קודם, את מוזמנת להתקשר ונוכל להמליץ לך על מטפלים ששיטתם יכולה להתאים לך ולכיסך.
אנשים מבחוץ הרבה פעמים מראים לנו את מה שאנו לא יכולים לראות בעצמנו.
את לא חייבת לשרוד,אלא לחיות.
תודה לך,
יעל צמרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)