ליעל צמרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעל צמרת
    אני
    04/09/2011

אני כותבת כאן בהמשך להתכתבות למטה.
    מאמינה שאני חזקה אבל מה זה עוזר עכשיו שאני אוטוטו בגיל 40. מרגישה גמורה נפשית. בייחוד כל פעם שאני רואה כמה אנשים התקדמו במערכת שעבדתי בה ואני נשארתי מאחור ואני כל הזמן תקועה באותה נקודה כאובה. בכלל נמאס לי כבר מהחיפוש שלא נגמר. לפעמים יש לי הרגשה שבאתי לחיים האילו רק לסבול ולראות את ההורים שלי סובלים. מה שמחזיק אותי היום זה הילדים שלי הקסומים הם התקווה שלי אבל מה איתי?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליעל צמרת

הוספת תגובה

• ליעל צמרת - תגובה

יעל צמרת
    05/09/2011

הי אני,

ממה שאת כותבת אני מבינה שההורים שלך עברו חיים לא פשוטים ועם המון סבל שמלווה אותם ואת גדלת לתוך הסבל הזה וזה מה שהכרת וזה מה שמלווה אותך היום. אני מאמינה בבחירות בחיים. נכון שלא קל לבחור ועוד יותר קשה לעשות שינוי, אבל את עדיין צעירה (יש לפנייך עוד יותר מ40 שנה - לפי הסטטיסטיקות) ואת יכולה לבחור לעשות שינוי ולהפרד מהמוכר והבטוח גם אם זה סבל, זה לא בלתי אפשרי והרבה אנשים בוחרים באופציה זו. אל תשכחי את עצמך וכל זה לא סתם מציף אותך עכשיו - לקראת גיל 40.
    כמו שכתבתי לך קודם אני מציעה לך לבחור במסגרת שיכולה לעזור לך בשינוי, אם זה ספורט/ יוגה בקבוצה, ציור, טיפול או כל דבר שאת רוצה לתת לעצמך.

אל תשכחי את עצמך,
    יעל צמרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו