מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי במגעמ'25/10/2011
שלום אשמח ותוכלו לתת לי פתרון מהיר מקרה דחוף ביותר ומייאש....
נשואה נישואים שניים ... כרגע יש לי קושי מאוד גדול לחבק ..וכל מה שקשור למגע ..
לא יודעת ממה זה נובע ...
בנישואים הראשונים היתה דחיה מפני הבן זוג..ודברים נעשו קצת בכפייה ...
כרגע נמצאים במשבר מאוד גדול ולפני פירוק ...<לא רק בגלל הנושא הזה>
גם במידה וניפרד .. או לא ..
רוצה מאוד לנסות לדעת ממה זה נובע ולפתור את זה
תודה רבה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי במגע - תגובה
עינבל פנחס-פרג25/10/2011מ' יקרה,
מבינה מאוד לליבך ולתחושת הדחיפות שאת חשה. קושי במגע כמו שאת מתארת הוא נושא משמעותי ויכול לטמון בחובו עניינים שונים. אני לא מאמינה בפתרון של קסם, אלא מציעה לך לפנות לטיפול. יחד עם זאת כשיש רצון ונכונות לעבוד על הדברים התובנות יכולות להגיע מהר והטיפול אינו חייב להיות ארוך מאוד. לפחות בכל מה שקשור לממה זה נובע ואז להתחיל תהליך של ריפוי.
מה דעתך להציע לבן זוגך טיפול זוגי? זה גם יכול לעזור.
שיהיה בהצלחה,
ואם את זקוקה להפניות למטפלים/ות צרי קשר.
בברכה,
ענבל פרג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה ..
מ'25/10/2011יש לך איזה מייל שאני יוכל לדבר יותר בפתחיות ? ולהסביר יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה .. - תגובה
עינבל פנחס-פרג25/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מ'25/10/2011תודה רבה שלחתי לשם
לילה טוב בנתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפרשת דרכים
מ'25/10/2011גם לא יודעת מה להגיד כרגע ... מיואשת לגמרי ..
אני צריכה להגיד תשובה כן או לא ...
להמשך הנישואים
וכל אחד וה"בעיה" שלו .. ויחד זה פיצוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)