אכילת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילת יתר
    דור
    03/11/2011

שלום,
    יש לי בעיה של אכילת יתר כפייתית. כרגע זה בטיפול, והתחלתי תהליך הרזייה עם דיאטנית בנוסף לתוכנית אימונים בחדר כושר עם מאמן צמוד.
    אני רוצה לעשות כל מה שאפשר כדי להתגבר על הבעיה ולהגיע למשקל תקין. שמעתי שפסיכותרפיה גופנית יכולה לעזור. רציתי לדעת במה הטיפול כרוך ואיך הוא יכול לעזור לתהליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילת יתר

הוספת תגובה

• אכילת יתר - תגובה

עינבל פנחס-פרג
    06/11/2011

שלום לך,

באכילה כפייתית יש היבטים רגשיים שבעצם מניעים ואפילו דוחפים אותך לאכול עוד ועוד. פסיכותרפיה גופנית יכולה לעזור לך בהבנה של התהליכים הפנימיים שבתוכך שגורמים לאכילת היתר ובהתמודדות איתם. המטרה לאפשר הכלה למה שקורה רגשית וללמד את הגוף למצוא דרכים אחרות ויעילות יותר התמודדות עם החיים מאשר אכילה ובכך ליצור שליטה גדולה יותר באכילה. אני ממליצה שתפנה למטפל/ת בפסיכותרפיה גופנית שמתמחה בהפרעות אכילה.

להסבר על השיטה [a href='http://www.beok.co.il/Category/Article/8264' id='link']לחץ כאן[/a]

בהצלחה,
    ענבל פרג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו