שרפה צריבה דקירות נימולים וגרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרפה צריבה דקירות נימולים וגרד
    רינה
    27/02/2012

שלום רב לכן.שמי רינה.בת 50.
    מזה כחצי שנה אני סובלת ימים ולילות מכאבי גב צווארי ותחתון ורגל שמאל,תחושת זרמים וחשמל באזורים האינטימיים,כאבי ברך שמאל התכווצויות שרירים לאורך הקרסול וכף הרגל ומסביב לקרסוליים וכפות רגליים תחושת שרפה צריבה דקירות נימולים וגרד. הם מציקים מטרידים אותי ימים ולילות,בעמידה הליכה ישיבה שכיבה.
    לפי בדיקת רופה עור: אין שום מימצא מסביב לברכיים קרסוליים וכפות רגליים.
    לפי בדיקת נוירולוג: מבחינה נוירולוגית הכל בסדר,בדיקות emg+דופלר עורקי רגליים תקינות,כניראה מדובר על בעיה כאבים ותחושות שקשורים לאורתופדיה.
    אורתופד אתמול נתן לי הפניה ל mri של ע"ש צווארי גבי מותני וברכיים.
    באמצע חודש הבא אני אמורה לגשת לבצע בדיקות בנדון.
    לדעתכם הערכתם- מה גורם לכאבים ותחושות במקומות שציינתי? מה מקרין לאן?
    אני לא יכולה לישון בצד שמאל,כל בוקר כאבי רגל שמאל ברך שמאל מעירים אותי ונימולים מסביב לקרסוליים וכפות רגליים,מציקים מטרידים אותי בכל שעות היממה.
    לדברי נוירולוג,לא קיימים בעולם שום טיפול ידני ו/או תרופתי ושום זריקה להוצאת נימולים מהרגליים ובכלל מהגוף,בנוגע לנימולים ברגליים ובמיוחד מסביב לקרסוליים וכפות רגליים בזאת הרפואה עדיין מוגבלת,כך לדבריו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שרפה צריבה דקירות נימולים וגרד - תגובה

יעל צמרת
    28/02/2012

שלום רינה,

קודם כל כמובן לעשות את הבדיקות הדרושות - כדי לשלול. חשוב לי לשאול האם את עושה פעילות ספורטיבית?
    לפי ראיית גוף נפש(בגדול) תכנים רגשיים, ארועים שקרו לנו בחיים משפיעים על מצבים פזיולוגים, לכן אני חושבת שטיפול בפסיכותרפיה גופנית יהיה מצויין עבורך. כך תוכלי לחקור את הכאב והתחושות לראות מה היה טריגר לפני חצי שנה שבגללו החל השינוי, מה הגוף אומר או מבקש או שיש משהו בחיים שתוקע אותך ולך קשה לראות זאת או לפעול למענן עצמך לבד. הרבה פעמים אנשים מגיעים לטיפול כי קשה לעשות "סדר" או התבוננות בחיים לבד ולכן יש צורך בליווי הזה של המטפל, כמובן תוך מתן תמיכה ופורקן ריגשי בתהליך. אופצייה נוספת זה דיקור, שיאצו. .. ואם את לא פעילה אז אני ממליצה מאוד על יוגה, פלדנקרייז.

תרגישי טוב,
    יעל צמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרפה צריבה דקירות נימולים וגרד

רינה
    28/02/2012

ליעל ודני.תודה רבה לכם על התייחסות אנושיות התחשבות הסברה ופירוט כללי בנוגע למצבי הבריאותי. תמונה כללית לפניי. הרגעתם אותי,מודה לכם מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרשו לי בבקשה להגיב לרינה בת50

דני
    28/02/2012

שלום רב רינה.
    לפי שמועות מפה לאוזן,נכנסתי לכאן,קראתי את פנייתך במלוא הריכוז ובכובד ראש.
    מתאר לעצמי אילו ימים ולילות את עוברת,איך וכמה את סובלת,מצבי רוחך והרגשה כללית,קשה לך.
    הבעיה שלך גופנית,לא נפשית.
    לדעתי הערכתי- מקור הבעיה לכאבים ותחושות מהם את סובלת במקומות ספציפיים:
    1. בליטת או פריצה דיסק בעמוד שדרה,צווארי או גבי או מותני.
    2. היצרות המרווח בין גופי החוליות.
    3. שינויים דיסקוגניים ו/או ספונדילוטיים לאורך הגב.
    4. שינויים ניווניים בברך שמאל.
    סביר להניח,שדבר-מה מקרין אצלך לרגל שמאל במיוחד ולכן את חשה בכאבים ותחושות כאלו שציינת.
    רינה,לא להיות לחוצה או מתוחה מדבר מה בחייך היומיומיים ובכלל,אל דאגה. לפי בדיקת ומימצאי MRI אף אם יימצא דבר-מה בנקודה כלשהי,לא אמור להיות חריג ולא לצורך ניתוח כלשהו.
    מה שעשוי להוציא מגופך מראשך את הכאבים והתחושות מהם את סובלת:
    1. טיפול תרופתי לכאב נוירופתי,לכאב ממקור עיצבי.
    2. זריקת אפידורל מדוייקת במקום ספציפי תחת שיקוף,בבית חולים בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהקשר ובנוסף לתגובתי הראשונה

רינה
    28/02/2012

לרינה בת50.
    הליכה מהירה ואיטית (לא ריצה) לפחות שעה כל יום,מתיחות כל שרירי הגוף כל יום, וטיפולי גלי הלם,גם כן עשויים לשפר את מצבך הבריאותי.
    מקומות כמו: פדיקור דגים,גקוזי וסאונה, לא מומלץ ולא רצוי עבורך.
    שחיה אפשרית ורצויה עבורך.
    תיהי בריאה וכל טוב לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו