היפנוזה ו-NLP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה ו-NLP
    גבי
    14/05/2012

זה נכון ש- NLP זה קצת כמו היפנוזה.. זה גורם למישהו להצליח ולשלוט במחשבות שלך?
    איך זה בדיוק עובד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה ו-NLP

הוספת תגובה

• היפנוזה ו-NLP - תגובה

עינבל פנחס-פרג
    14/05/2012

שלום גבי,

אני יודעת שNLP זה סוג של דמיון מודרך אבל אני לא מספיק בקיאה בשיטה בשביל לענות לך. אני מציעה שתפנה את השאלה לפורום דמיון מודרך או לפורום שהמנהלים שלו מציינים שהם מטפלים בשיטה.

בברכה,
    ענבל פרג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפנוזה ו-NLP - תגובה

יעל צמרת
    15/05/2012

הי גבי, NLP זו שיטה שעובדת על "תפיסה חושית", מודבר למעשה במערכת העצבים המגיבה למשמעות המוענקת לדברים. היא מצויינת לטיפול בטראומה,למשל, משום שבטראומה עולים זיכרונות ותמונות פולשניים כמו שמיעה, חום/קור, ריחות והם אינם ניתנים לשליטה. דרך עבודה זו מאפשרת ניסוח מחדש וראיית האירועים והעצמי מזווית אחרת. בNLP השליטה היא בידי המטופל, מתוך התפיסה שהוא יכול לנסח מחדש את השינוי וליצור תהליך ריפוי.

המשך יום טוב,
    יעל צמרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו