מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להתחיל טיפול וחוששתמישל15/08/2013
שלום,
אני בת 33, ומעולם לא הייתה לי זוגיות. אני מאוהבת כבר שנים בחבר טוב שלי, איתו אני גם שוכבת, הוא מודע לאהבה שלי אליו ולא משיב לי אותה חזרה. עם זאת אנחנו לא מסוגלים להפסיק לשכב, או להתראות, שנינו מודים שהתמכרנו זה לזו ואני מרגישה שאני טובעת עמוק בתוך חול טובעני ולא מצליחה למצוא את דרכי החוצה.
אני ממש רוצה מערכת יחסים זוגית טובה והדדית ויודעת שעלי להפסיק את מה שקורה איתו כדי לאפשר לזה לקרות. הסיפור איתו היא דילמה ארוכה ובמשך שנתיים הוא שכב איתי ועם חברה טובה שלי. מה שגרם לניתוק הקשר ביני ליבנה ובכל זאת זה לא גרם לי להפסיק לרצות אותו או להיות איתו. והפגיעה היא מאוד קשה, אני מוצאת עצמי בוכה המון, על הקשר הזה, על הקשר הטוב שאין לי, על הבדידות.
החלטתי ללכת לטיפול כדי להבין מה מונע ממני לצאת מקשר הרסני לטובת חיפוש קשר טוב ומפרה. מעולם לא התנסיתי בפסיכותרפיה גופנית אך חברה שמתנסה בכך ואף מתכננת ללמוד את השיטה לאחר שעשתה לימודים בנושאים שונים הקשורים לכך, המליצה לי מאוד. התנסיתי בעבר באימון אישי בן 12 מפגשים שעזר לשניה וחצי בערך ואז השפעת האופוריה התפוגגה, והייתי אצל פסיכולוגים רבים לאורך שנים, אך כבר כשמונה שנים לא ראיתי פסיכולוג משום סוג.
אני חוששת שלא אבזבז כספים על טיפולי םשאינם מתאימים לי, כי אין לי הרבה ממון מלכתחילה. האם תוכלו להסביר לי קצת מהו טיפול מסוג וזה ואם הוא יכול להתאים לבעיה שיש לי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)