מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה הורמונליתאנה26/03/2015
יש לי בעיה הורמנלית,כרונית ואני כל הזמן עייפה,ומדוכדכת..איך אני פותרת את זה? תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
איילה26/03/2015דרך אגב אני לוקחת תרופות לזה.אני לא יודעת עם זה קשור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יעל צמרת29/03/2015היי אנה,
חסרים פרטים כמו איזה בעיה?ישלה שם?איזו תרופה ? ממתי את סובלת, בת כמה את... אם תוכלי להוסיף פרטים אוכל יותר לענות לשאלתך.
חג שמח,
יעל צמרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איילה30/03/2015חג שמח ותודה שענית לי.אני עברתי את גיל ה40,והבעיה שלי שאני מרגישה שהשד שלי התחיל לכאוב לי והוא גם התנפח,יש לי תור אחרי פסח לכירורג,שנה שעברה עשיתי ביופסיה וגם לפני שנתיים ואמרו לי שזה הורמונלי,בנוסף אני מטופלת אצל רופאת משפחה ולוקחת כדור נגד דיכאון לוסטרל.בעבר הייתי מטופלת אצל פיסכולוג ופסיכיאטר אבל הפסיקו לי את הטיפול ואת הסל שיקום כי במשרד הבריאות טוענים שמיציתי את זה ושאני לא צריכה טיפול יותר.עם יש לי בעיה אני הולכת לרופאת משפחה.אני גרה בצפון,ומה שקורה שכנראה מבחינה הורמנלית יש לי את הדכדוך והחולשה,לפעמים קורה שקשה לי להירדם בלילה ולפעמים עצבנית.בגלל זה וגם טענו שנה שעברה ולפני שנתיים,שזו בעיה הורמונלית.לפעמים יש לי הרגשה שיש לי את החולשה והדיכדוך,אין לי חשק לצאת מהבית.זהו ביקשת שאספר לך על עצמי.אני מאחלת לך חג שמח,ושבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איילה30/03/2015לפעמים קורה לי שהשד מתנפח לי או שיש לי עייפות יתר כמו שכתבתי,או שקשה לי להירדם בלילה,ואז כל היום אני בדיכדוך ועייפות,עם אני לא ישנה בלילה,וזה קורה לי הרבה.מה אני עושה בקשר לזה? תודה ושוב חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איילה30/03/2015כמו שכתבתי לך למטה בנוסף אני כרגע גם לא עובדת,ויכול להיות שגם זה שייך לדיכדוך,בקיצור הכל ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פעם אחרונה
איילה30/03/2015שאלת ממתי אני סובלת? מאז שהמחזור הפסיק לי,והתנפח לי השד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתרופות
איילה30/03/2015בנוסף ללוסטרל התחלתי לא מזמן לקחת b12.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יעל צמרת30/03/2015היי אנה,
את כרגע נמצאת בגיל המעבר,לכן יש הרבה שינויים הורמונליים ואת התחושות שאת חשה.
אני רק יכולה להציע לך ללכת שוב לפסיכיאטר לערוך מחדש את עניין הטיפול התרופתי ואת הטיפול ההורמונלי. ממליצה בחום ללכת לטיפול אישי אחת לשבוע.
כמובן ממליצה למצוא תעסוקה שתמלא אותך.
תרגישי טוב
וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איילה30/03/2015אני בהחלט חושבת לחזור שוב לטיפול אצל פסיכיאטר,ובקשר לתעסוקה שהצעת לי רק רציתי לשתף אותך שאני מאוד מתעניינת באדריכלות,אני מאוד אוהבת לעצב,אני לומדת על זה באינטרנט,אני משתפת אותך מכיוון שתעסוקה של עיצוב ואדריכלות עושה לי טוב על הנשמה.מאחלת לך חג שמח ותודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודבר נוסף
איילה31/03/2015אני חושבת ללכת לחוג יוגה,גם בזה אני מתעניינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)