חוסר חשק לכלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק לכלום
    נירית
    01/07/2015

שלום רב.בזמן האחרון אני מרגישה שבגלל ריב עם מישהי בעבודה אני מרגישה שאין לי מוטיבציה לשום דבר אני גם עובדת די קשה.אני באה הביתה שוכבת במיטה ולא עושה כלום.רציתי לשאול איך להחזיר את המוטיבציה ואיך להתגבר על מה שקרה לי אם ריב אם מישהי בעבודה.אני מודה לך על תשובתך תודה ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק לכלום

הוספת תגובה

• אנה אולי די כבר!

שירי
    01/07/2015

אלק נירית. בפורום פסיכולוגיה רשמה לך נטע ללכת לטיפול דחוף. אנא עשי זאת. דרך אגב מנהלת הפורום כאן גם עזבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני

איילה
    02/07/2015

אני כותבת לך גם בפורום הזה.אני לא באה להתחנף אני פשוט הייתי בתקופה לא קלה ואתה ניסית לעזור לי ועניתי לך בצורה בוטה ואני ממש ממש מצטערת.לא הייתי צריכה לכתוב לך כמו שכתבתי זה יצא מתוך תסכול שלי אני מודה וזה לא קשור אליך.אם אתה רוצה לכתוב לי ושנתייעץ בפורום אני אשמח ואם לא תסלח לי על כל מה שכתבתי לך אני יבין שוב אני מבקשת סליחה ונפתח דף חדש בפורום אם אתה רוצה.שיהיה לך יום מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק לכלום - תגובה

יעל צמרת
    01/07/2015

שלום נירית,

קשה לייעץ על דבר כזה דרך פורום.אני חושבת שעליך ללכת לייעוץ/ טיפול אם מישהו שיכול לעזור לך בעת משבר כדי שלא תעברי את זה לבד.

יעל צמרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו