ביישן בשביל להתחיל עם נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביישן בשביל להתחיל עם נשים
    איתי
    17/03/2017

שלום רב.
    אני בן 26 עוד מעט 27.
    מעולם לא הייתה לי חברה .
    אני מאז ומתמיד הייתי ביישן בכלל לא רק ליד נשים.
    זה מגיע לידי כך שאפילו מישהי התחילה איתי ודחיתי אותה בגלל שזה היה בחתונה של בת דודה שלי.
    אני יכול לציין שבפייסבוק כן אני מתחיל וגם שלוש פעמים נגשתי לנשים והתחלתי איתן.
    אני חושב שהדרך שלי שאני ניגש היא לא נכונה וזה מכיון שאני ישר שואל את הבחורה אם היא פנויה. אני לא יודע לפלרטט.
    עכשיו יש מישהי שאני ממש דלוק עליה בעבודה והיא לא יוצאת לי מהראש . אני כל כך רוצה חברה. יש לציין גם שאין לי חברים
    אני לא יוצא למסיבות בכלל ונפגש כי אין לי זה תמיד היה כך.
    מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כיצד להכיר חברה

ד``ר אליהו סמואל
    19/03/2017

לאיתי שלום

הנורה האדומה המרכזית מנצנצת סביב למורכבות ברקימת קשרים בין אישיים. ציינת שאין לך חברים משני המגדרים- בנים ובנות. וזה לא פשוט.
    אתה מתבונן בקשר דרך מבט טכני של יש או אין. קשר הוא קודם כל מאווי או תשוקה לקשר בין אישי והנאה מקשר עם הזולת- סתם הנאה או אף צורך נפשי. ככתוב במקורות "כי לא טוב היות האדם לבדו".
    לכך יש דרכי טיפול מהירים שהם בעיקר טכניים המציגים גישות ומקנים ביטחון ויש גישות יותר ארוכות הבודקים את הבעיה דרך מסננים של העולם הרגשי והבין אישי של דחפים וטראומות.

מאחר ולדעתי הקושי שאתה מציג הוא עמוק יותר מטכני גרידא - להבנתי טיפול בגישה דינאמית עם שילוב תמיכתי יכול עזור לך . כל איש מקצוע קליני - כלומר פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני או פסיכיאטר בעל ניסיון בטיפול יכולים לעזור לך. מדובר בעבודה טיפולית המצריכה הרבה סבלנות ואמונה וכמובן קשר בר אמון עם המטפל.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו