מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביישן בשביל להתחיל עם נשיםאיתי17/03/2017
שלום רב.
אני בן 26 עוד מעט 27.
מעולם לא הייתה לי חברה .
אני מאז ומתמיד הייתי ביישן בכלל לא רק ליד נשים.
זה מגיע לידי כך שאפילו מישהי התחילה איתי ודחיתי אותה בגלל שזה היה בחתונה של בת דודה שלי.
אני יכול לציין שבפייסבוק כן אני מתחיל וגם שלוש פעמים נגשתי לנשים והתחלתי איתן.
אני חושב שהדרך שלי שאני ניגש היא לא נכונה וזה מכיון שאני ישר שואל את הבחורה אם היא פנויה. אני לא יודע לפלרטט.
עכשיו יש מישהי שאני ממש דלוק עליה בעבודה והיא לא יוצאת לי מהראש . אני כל כך רוצה חברה. יש לציין גם שאין לי חברים
אני לא יוצא למסיבות בכלל ונפגש כי אין לי זה תמיד היה כך.
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד להכיר חברה
ד``ר אליהו סמואל19/03/2017לאיתי שלום
הנורה האדומה המרכזית מנצנצת סביב למורכבות ברקימת קשרים בין אישיים. ציינת שאין לך חברים משני המגדרים- בנים ובנות. וזה לא פשוט.
אתה מתבונן בקשר דרך מבט טכני של יש או אין. קשר הוא קודם כל מאווי או תשוקה לקשר בין אישי והנאה מקשר עם הזולת- סתם הנאה או אף צורך נפשי. ככתוב במקורות "כי לא טוב היות האדם לבדו".
לכך יש דרכי טיפול מהירים שהם בעיקר טכניים המציגים גישות ומקנים ביטחון ויש גישות יותר ארוכות הבודקים את הבעיה דרך מסננים של העולם הרגשי והבין אישי של דחפים וטראומות.
מאחר ולדעתי הקושי שאתה מציג הוא עמוק יותר מטכני גרידא - להבנתי טיפול בגישה דינאמית עם שילוב תמיכתי יכול עזור לך . כל איש מקצוע קליני - כלומר פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני או פסיכיאטר בעל ניסיון בטיפול יכולים לעזור לך. מדובר בעבודה טיפולית המצריכה הרבה סבלנות ואמונה וכמובן קשר בר אמון עם המטפל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)