דיכאון עוד לפני שבכלל נפרדתי מבן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון עוד לפני שבכלל נפרדתי מבן הזוג
    מעיין
    06/04/2017

שלום
    יש לי בן זוג שצעיר ממני ב16 שנים.
    בגלל שאני מעל 40 אני כבר רואה את הסוף..שיעזוב אותי יום אחד ויתחתן עם צעירה (אם לא אצליח ללדת או סתם בגלל שאזדקן ולא אראה לו אטרקטיבית)..אני כבר עכשיו בעצבות מהעתיד, אך מצד שני לא רוצה בכלל לסיים את הקשר הזה כי הוא אהוב עלי מאד.
    איך חיים את הרגע? ואיך בכל זאת מתעלמים מהסוף?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעיין

ד``ר אליהו סמואל
    08/04/2017

השאלה מוצגת כשאלה תכליתית - עם הבט הגיוני.
    אבל כידוע החיים לא מונעים מהגיון ונהפוך הוא הרגש לרוב שולט בו לרוב.

לגבי הדילמה שאת מציגה -היא מוצגת בהגיון רב אולם יש לבחון גם את המלט בזוגיות שלך ומה מקבע אותו. לרוב גם הצד השני קיים ויש לו אמירה וצרכים.

לא ברור לי האם זאת שאלה הנובעת משאלה קיומית המוצגות לרוב בגיל זה , כלומר גיל הארבעים . תקופה שגם הגוף הנשי מראה שינויים ביולוגיים הכרחיים ,או שמדובר בסוגיה זוגית העולה מידי פעם רק שכיום היא החריפה.
    במידה וזאת שאלה הנובעת משחיקת החיים - יש לפנות לטיפול פרטני. ואם מדובר בסוגיה זוגית רצוי לפנות לטיפול זוגי ולברר מה המלט המחבר בניכם. בכל מקרה בשני המצבים תהיה חפיפה בהתלבטויות.
    צר לי שאין לי תשובה קונקרטית. תשובה כזאת תהיה בבחינת תחבושת זמנית ואת דורשת ובצדק פתרון עמיד יותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו