מה הגבול עם המטפל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הגבול עם המטפל?
    בן
    18/04/2017

אני בטיפול כבר שנתיים ויש לי מטפלת נהדרת ואני מרגיש שאני עובר תהליך בזכותה. אבל לא תמיד אני מרגיש שאני יכול לדבר איתה באמת על הכל, וזה מרגיש קצת מפגר, כי בגלל זה אני שם. ודבר שני הוא שאני לא יודע מה הגבול שלי בלשאול אותה דברים עליה. יש דברים שאני רוצה לדעת ואני מרוד סקרן, אבל אני נבוך לשאול ואולי אני בכלל לא צריך לדעת כי זה לא רלוונטי לטיפול שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הגבול עם המטפל?

הוספת תגובה

• כמה לדבר

ד``ר אליהו סמואל
    19/04/2017

לבן שלום

לכל אדם המצוי בטיפול התלבטויות כגון אילו. וזה כמובן טבעי ואנושי כאחד. כולל פנטזיות וחלומות .
    יש לדעת שזה ממש חומר מהותי של הטיפול. אין להיעלב אם המטפלה לא תענה באופן ישיר וקונקרטי ותהפוך את הסקרנות כחומר חשוב בטיפול.
    החומר שרץ במוח הוא חלק שיכול לקדם את ההתפתחות הרגשית שלך ויש לפתוח אותו בטעם ובסגנון המתאים לך . חשוב לספר למטפלת על ההיסוס שלך לדבר על כך. וזה חומר חשוב בטיפול.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו