מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני מאבדת את דעתיזואי21/04/2017
שלום דר', זה תקופה שהתחילה לפני שבועיים לערך, שאני מרגישה שאני מאבדת את דעתי - על סף שיגעון.
הכל התחיל, כשחיכיתי לאיזה עניין שלי שיסתדר, וזה התעכב ונגרר למשך שנה.
במשך שנה הייתה לי אובססיה לגבי העניין הזה הזה וכמעט כל יום הייתי בודקת מה קורה עם זה.
בסופו של דבר לפני מספר ימים קיבלתי תשובה שלילית והדבר שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן ופיתחתי ציפיות אכזב אותי.
ניסיתי לשכוח מזה, אך הנזק נגרם לי.
במשך שנה רדפתי אחר הדבר הזה בציפייה שעל פי זה תכננתי דברים.
עכשיו אני לא יודעת מה לעשות???
יצאתי מאיזון נפשי, וקשה לי לחזור לשגרה.
התחלתי להזניח את עצמי, ולהזיק לעצמי עם אכילה לא נכונה וצריכת קפאין וסיגריות מוגזמת.
דר', מה עליי לעשות? מבחוץ אני נראית חזקה, אבל הנשמה והנפש שלי זועקות מכאב והרס עצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד שפיות האמנם
ד``ר אליהו סמואל23/04/2017לזואי שלום
לרוב איבוד שפיות מתרחש ללא תובנות או הבחנות.
אז את לא מאבדת מציאות.
את כועסת ורוטנת ומגיבה הפגיעה עצמית. במקום לכעוס על האחרים ש"קיפחו" אותך את כועסת ופוגעת בעצמך.
כדי להבין שכך לא תשיגי מאומה - ובדרך ספוגת הכעסים לא תפתרי מאומה ורק תזיקי לעצמך צריך לעבור תהליך טיפולי ואולי גם תרופה שתרכך את רמת הזעם. ולזה צריך קשר עם איש מקצוע. עצם הקשר הוא סוג של שחרור ותחילת טיפול.
תרשי לעצמך להיעזר לא רק עם מנהל פורום אנונימי וחד פעמי אלא עם חברה או חבר קרוב כמו גם איש מקצוע שזה מיומנותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)