מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריך התייעצות אחרי שנה קשה מאודניר24/04/2017
עברתי שנה קשה מאוד אני ילד בן 19 לפני שנה הגעתי לבית חולים במצב קשה עם קריסת ריאות קרוב למוות הייתי בטיפול נמרץ כמה שבועות עברתי ניתוחים אחרי שיצאתי מהבית חולים היו לי חרדות קשות הייתי בטוח שזה חוזר טופלתי בסי בי טי לאט לאט עברו החרדות ונהיה לי דיכאון קשה מאוד עם חרדות מהדיכאון הלכתי לקחתי ציפרלקס 10 מג בדיוק פעמיים זה היו הימים הכי קשים שהיו לי כל החיים דיכאון קשה חרדה חזקה שלא עוברת הקאות הרגשה שלא מצליח להבין את המציאות אז הפסקתי ואחרי שהפסקתי נשאר לי כאילו טראומה מהכדור ונשארתי בדיכאון יומי קושי בעבודה חרדות חזקות מהרגשה שאני לפעמים מרגיש מנותק מהמציאות אחרי כמה חודשים הלכתי לפסיכיאטר שנתן לי תרופה אחרת ולהתחיל לקחת אותה מרבע כדור לקחתי פעם אחת גם לא עשה לי טוב בכלל לחץ מטורף שזה ישגע אותי אז הפסקתי והתחילו לי פחדים שיום אחד אני יתאבד יום אחד אני יעשה לעצמי משהו ואני לא רוצה שזה יקרה אני רוצה שיהיה לי טוב כבר לא יודע מה לעשות הדבר הכי מפחיד שקראתי ל הפרעה דה פרסונליזיציאה ומפחד שזה משהו שיש לי ונתקע אם אפשר המלצה דחופה ממש אני רוצה להתחיל את החיים שלי כבר ולא יודע איך לצאת מהמצב הנפשי הקשה הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב נפשי קשה
ד``ר אליהו סמואל24/04/2017לניר היקר שלום
את אמיץ וחזק. ממש אמיץ ובעל כוח נפשי איתן.
אתה גם חייב ללמוד להעזר באדם אחר. כלומר בחבר. וגם באיש מקצוע. סי.בי.טי מקל אבל יש צורך גם בשיחות נפש. וזאת חובה עמוקה לאחר המצבים שעברת. טיפול בתרופות זה רק חלק מהטיפול - רק חלק ולא יותר. יש לך רגשות תחושות , פחדים ושאלות. חשוב להיות עם אדם שתוכל לדבר איתו. הכדורים אינם מסוגלים לענות על שאלותיך וחוויותך.
יש לדעת שהקופה חייבת לספק לך טיפול בשיחות ובהקדם אפשרי לפי חוקי המדינה. כל זאת בזמן סביר ובמרחק סביר. במידה והקופה אינה מספקת זאת יש לפנות למשרד הבריאות ולהתריע.
אל תוותר על מפגש אנושי עם איש טיפול. לצאת מזה לבד קשה ולא מומלץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)