לא ישנה כי מפחדת לא לישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ישנה כי מפחדת לא לישון
    אני
    26/04/2017

היי,
    אני בת 25, לפני כשבועיים עברתי דירה לחיות עם בן זוג ואני בטוחה בקשר מאוד..
    לפני שעברנו לבית חדש חששתי מבעיות הסתגלות בעיקר מפחד לא לישון טוב בלילה.. אני מרגישה שעשיתי לעצמי איזושהי נבועה שמגשימה את עצמה כי מרוב חששות בשעות הערב שלא אצליח להרדם אני באמת לא נרדמת, שוכבת במיטה עם רגליים כואבות ממתח ועצבים ופשוט לא ישנה שעות.
    זה מתסכל מאוד מכיוון שאני מודעת שזה מחשבה שהחדרתי לעצמי אך פשוט לא מצליחה לצאת מהלופ.
    מפחדת שההתנהגות המוזרה שלי בלילות תשפיע על היחסים עם בן זוגי ואני יהרוס הכל..
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ישנה כי מפחדת לא לישון

הוספת תגובה

• בעיות מעבר למגורים זוגי

ד``ר אליהו סמואל
    26/04/2017

שלום

התופעה אינה נדירה והיא לרוב חולפת לאחר זמן קצר. עצם היותך שקועה בה וחרדה לקיומה - התופעה רק תעמיק ולא תרפה. חשוב שתדעי שלאחר זמן קצר תתרגלי למעבר.

אפשר להסתייע בתרופת שינה לתקופה קצרה. גם שיחת יעוץ קצרת מועד תועיל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    03/05/2017

שמתי לב, שבחגים וסופשים זה לא קורה כי כביכול לא מתעסקת בזה (יודעת שאוכל לישון עד מתי שארצה) אבל בימי חול כשיש לקום לעבודה זה תוקף אותי.
    לא מצליחה שלא להתעסק בזה, למרות שאני יודעת שזה גורם הבעיה..
    מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים

ד``ר אליהו סמואל
    05/05/2017

איני בטוח שסיבת ההרגשה הטובה היא בגלל שלא מתעסקת בסוף שבוע. בסוף שבוע אינך נותר לבד עם מחשבותיך .
    מדובר כפי שאנו קוראים בעגה המקצועית כחרדות נטישה- נטישה של הקן החם שממנו באת.
    אני מציע לך בחום רב לעבור תהליך טיפולי לא כדי ללמוד טכניקה הישרדותית כיצד לצלוח את זה ? אלא להבין מה שורש המתח והחרדה- ומה מצוי בתודעה שלך שגורם למתח הזה. הגילוי יפתח לך עולם חדש ויעשיר את עולמך והתנהגותך. הוא יגדיל את עצמאותך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו