לא מחוברת לעצמי ולסביבה ולא מצליחה להתחבר לאנשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מחוברת לעצמי ולסביבה ולא מצליחה להתחבר לאנשים
    עדן
    12/05/2017

מזה זמן אני מרגישה שאני לא חיה את חיי כפי שאני רוצה לא מחוברת לעצמי ולסביבה ולא מצליחה להתחבר לאנשים ולעצמי ניתוק . מרגישה שאני לא מכירה את עצמי יש לי המון רגשות של מרה שחורה ורואה הכל שחור ומצב של פסימיות רצון לישון וקושי בקהלת החלטות דיכאון וחוסר אנרגיה לחיים זה נמשך זמן רב .יד לי קושי כי אני לא ממש מאמינה בטיפול פסיכולוגי ויש לי סטיגמה על הטיפול הזה אבל אני מרגישה שאני זמן ממושך כך נעלמה לי השמות חיים ואנרגיה לחיים וחיה חיים ריקים אני רוצה שטיפול יהיה הפתרון האחרון מה ניתן לעשות ואם כן טיפול אין לי מושג איך מתחילים איך מדברים על הדברים הרבה פעמים אני מעלימה את תחושתי ומנסה לפעול כרגיל אבל בתוכי אני מרגישה שמשהו איתי לא אותו דבר לא מרגישה מחוברת לרגשות שלי ושאין לע דעות משלי רצונות וחשיבה משל עצמי להכל אני מתייחסת באדישות וחוסר אמונה אשמח לעצה עזרה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קוראים לזה דיכאון

ד``ר אליהו סמואל
    16/05/2017

לעדן שלום

את מתארת את מצבך באופן מאוד חיי- הכאב הנפשי בולט.
    ואפשר לעזור לך ומאוד.
    חיוני במקרה זה שילוב של שיחות ותרופה. טיפול רק בשיחות אפשרי אולם משך החלמה ארוך יותר הטיפול במקרה זה מחייב מספר פגישות בשבוע.
    הטיפול בתרופה מזרז את השינוי אולם ללא שיחות חסר את המשמעות ותוכן החיים הנלווה למשבר.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו