פתאום לא מצליחה לבכות האם זה מוכר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתאום לא מצליחה לבכות האם זה מוכר?
    אדר
    12/05/2017

עקב מצב רפואי כרוני שאמור להיות לו פתרון אבל עדיין לא מצאתי רופא והתייאשתי מלחפש החיים שלי נהיו גיהנום מדובר כבר על כמה שנים , אני בוכה כל יום אולי בהפסקות של חצי שעה, בשניות אני נדלקת, גם מכל דבר...ככה זה היה כמה שנים , בשבועיים האחרונים פתרום כאילו נהיית אפטית לא בוכה , כאילו נגמרו הדמעות זהלא שקרה משהו וטוב , לכן אני תוהה אם זה מצב בפסיכולגיה מוכר שפתאום מפסיקים לבכות ...נראה כאילו נכנסתי לפאזה אחרת בדרגת הדיכאון ? מה זה אומר?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הלוואי עלי....

שירה
    13/05/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת בכי

ד``ר אליהו סמואל
    16/05/2017

לאדר שלום

אכן התופעה שאת מתארת היא בתוך רצף מצב דיכאוני- אין גם ספק שתגיבי למחלה הגופנית הכרונית ביתר הצלחה באם הצד הנפשי ישתפר.
    החלוקה נפשי -גופני אינה רלוונטית. הנפש זה צד מטבע אחר של הגוף והאחד קשור בשני. שינוי בעמדה הנפשית יגרור שינוי באקלים הגופני.
    הפסקת בכי היא נגזרת של כאב עז יותר לנפש המתיסרת ובעקבות זאת גם פוגע בתפקוד. חשוב להיות בתוך תהליך טיפולי.
    באם את נמצאת במסגרת מרפאה מסודרת יש לגשת בהקדם לפסיכולוג/ית רפואית . יש היום שטח מקצועי המתמחה בתחום נפש גוף.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו