מרגישה חשופה, לא אוהבת את בעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה חשופה, לא אוהבת את בעלי
    דגנית
    13/05/2017

אני נשואה כבר שנתיים אבל לא אוהבת את בעלי. ובעלי מרגיש את זה. הוא מעניק לי אהבה בלי הפסקה. אבל בסקס הוא היחיד שנותן ואני נענית לדרישותיו. לא מרגישה משוחררת. הוא מאוד מכוער. יש לו פנים של קוף. ואתמול בלילה בטעות קראתי לו בשם של אחד שפעם אהבתי אבל לא הצלחתי להשיג. בעוד חודש יוולד לנו בן ראשון ואני שוקלת להתגרש ממנו. בעלי שוקל שאקח תרופות כי אולי זה יגרום לי להתאהב בו. אבל אני יודעת שזה בלתי אפשרי. שזו פשוט קללה. שיש אנשים שזה מבט ראשון ויש כאלו שלעולם לא. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא אוהבת

ד``ר אליהו סמואל
    16/05/2017

לדגנית שלום

זה קורה לך במהלך ההריון. במהלך ההריון מתרחשים תהליכים נפשיים מורכבים ביולוגיים וגם רגשיים. יש לרגשות שאת מתארת גם השלכות עמוקות ומוצלקות כלפי הילד שייוולד בשעה טובה.

את חייבת ללכת לטיפול כדי לברר את תחושותיך בכל הרמות. ושוב זה הפעם נוגע גם לילד שיוולד. ולגבי טיפול תרופתי- קיימת גם אפשרות כזאת והיא לא נדירה כלל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו