חרדות, היפוכונדריה ובקע סרעפתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות, היפוכונדריה ובקע סרעפתי
    לי
    17/05/2017

שלום אני בת 25 . לפני שנה בערך התתחלתי לחוות התקפי חרדה. ההתקפים נבעו בעיקר מסוג של היפוכונדריה. טופלתי תקופה אצל פסיכולוג וזה לא עזר. היום אני כבר ממש מיואשת. אני לא מנהלת שום שיגרת חיים כראוי. סך הכל עברתי ילדות רגילה טובה גם בתקופת הצבא וגם במשברים תמיד הייתי בשליטה ולעולם לא הגעתי למצב שאני נמצאת בו היום וזה אומר שהיום אני מאובחנת עם בקע סרעפתי גולש בחילות על בסיס יום יומי נימולים בכל הגוף ומחשבות אובדניות. בזמן ההתקף חרדה אני חשה בבחילות וזה חמור לנוכח העובדה שיש גם בקע, עצבנות אני בן אדם פחות סבלני מאז שהכל קרה, רעידות בגוף בעיקר בחלק התחתון ומתח תמידי שמלווה לאורך כל היום. בנוסף בשנה האחרונה גם ירדתי במשקל אני לא אוכלת טוב כי אני מפחדת שיהיו לי בחילות ומפחדת להקיא אני מטופלת בכדורים שאמורים להקל על התסמינים של הבקע אבל החרדות והמתח הנפשי גוברים על הכדורים. אני לא יודעת מה לעשות אני צעירה כל כך וסובלת. השתמשתי ואני מידי פעם משתמשת בטיפות הרגע טבעיות כמו ולריאן שקצת עוזר ומרדים אותי. אבל אני רוצה להפסיק לפחד כל כך מאוכל, ממחלות, ולחיות חיים נורמליים. עשיתי אינספור בדיקות מבדיקת דם ועד MRI בראש כדי לשלול והכל יצא תקין. מה עושים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעית חרדה

ד``ר אליהו סמואל
    18/05/2017

ללי שלום

טוב שפנית לפורום. אפשר לעזור לך ואת סובלת מאוד. פתרון פסיכולוגי אינו עוזר תמיד. זה תלוי בטכניקה ובאיש הטיפול.
    ועל כך אין לך תמיד שליטה.
    מאידך אנו חיים בעידן ביולוגי ועולם התרופות עושה ניסים, ללא תופעות לוואי משמעותיות.. אין ספק שמצבך מחייב שילוב תרופה ופסיכותרפיה. ולא מדובר בתרופה לנצח.
    טיפול בתרופה טבעית אינו הפתרון במקרה זה.

ממש אפשר להעזר בשילוב תרופתי ועם שיחות חבל על כל יום נוסף של סבל.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו