ביישנות וחוסר ביטחון בקשרים חברתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביישנות וחוסר ביטחון בקשרים חברתיים
    דנה
    25/05/2017

כשהייתי קטנה יותר הייתי מאוד חברותית ועם בטחון עצמי. אני לא יודעת מה בדיוק קרה במהלך השנים, אולי בגלל השירות הצבאי שלא היה לי פשוט מהרבה בחינות, אני ממש חסרת ביטחון ומתקשה לבטוח באנשים ובחברויות שלי איתם. אני כל הזמן מוצאת את עצמי עושה להם מבחנים ביני לבין עצמי כדי לראות אם הם באמת אוהבים אותי. אני יודעת שזו לא גישה נכונה לחיות בה והיא הורסת לי קשרים חבריים וזוגיים. איך אני יכולה להשתחרר מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך להשתחרר

ד``ר אליהו סמואל
    25/05/2017

לדנה שלום

ללמד על רגל אחד היה חלק מכישרונו של רבי הילל.

יש בכל אחד מאיתנו מספר מבני אישיות - יש בך את הילדה הבישנית חסרת הביטחון ויש את הילדה הקטנה והבטוחה. השאלה כיצד אפשר לחיות בשלום עם שניהן. ולא בעימות ותקווה שהאחת תנצח את השניה לנצח.

זה על רגל אחת- רצוי כמובן ללכת לטיפול כדי לחדד את החוויה המתקנת.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ביטחון בקשר.

ד``ר אליהו סמואל
    02/06/2017

לדנה שלום.
    ערנותך ותובנותיך הם חצי הפתרון.
    קשה לנו לבצע שינוי ללא אחר . ולכן מומלץ לפנות לאיש מקצוע. יש שעושים את זה עם חבר נפש.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו