בעיה רפואית ו/או נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רפואית ו/או נפשית
    אייל
    31/05/2017

שלום רב,
    ראשית אני בן 46 לפני מספר חודשים 11/2016 התפתחו אצלי תסמינים התואמים למחלה מסויימת , רופא המשפחה שלח אותי למספר בדיקות שתוצאותיהן תקינות (למרות שהתסמינים נשארו הפי שהיו בטרם ביצוע הבדיקות)
    הבעיה שלי היא שהחרדה השתלטה עלי. מאותו הרגע ששלחו אותי לבדיקות ועד היום , אני כול הזמן בטוח שיש לי את כול המחלות הכי גרועות שקיימות עלי אדמות וכול כאב הכי קטן מכניס אותי לפחדים נוראיים , כולם אומרים לי שהכול בראש ולא קיימת בעיה כאב בטן זה משהו נפשי? ואולי אני חולה ולא גילו ואולי את הבדיקות לא ביצעו כפי שצריך בקיצור חצי שנה + אני בסרטים לא יודע איך לצאת מהמעגל ולא יודע אם. באמת ישנה בעיה רפואית או שהכול באמת בראש.
    יש רעיון מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רפואית ו/או נפשית

הוספת תגובה

• חרדות או מחלה גופנית

ד``ר אליהו סמואל
    02/06/2017

לאייל שלום

החלוקה גוף ונפש היא תרבותית. מבחינה רפואית גרידא שני הצדדים הם אחד. ממש כמו צדדי המטבע.
    יש מחלות גופניות התעוררות חרדות אצל אנשים מסוימים. לפי התיאור שלך ועוצמת התלונות נראה שיש להתחיל עם תרופה ולשלב שיחות.
    חבל על כל יום נוסף של סבל. התהיות האם זה מצב גופני או נפשי חסרות מובן ומיותרות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו