תחושות נקמה מאוד חזקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות נקמה מאוד חזקות
    דינה
    05/06/2017

בעלי היה מרביץ לי ומספר לכולם תדברים הרעים עלי. עכשיו הוא מתגרש ממני ומתחתן עם אחרת וכל הזמן אני מדמיינת איך אני מפנצרת לו את החתונה. כולל הגלגלים שלו במכונית. איך אני פוגעת בו כפי שהוא פגע בי... שאלתי היא האם תחושות נקמה יכולות להועיל באיזה שהוא אופן. כי אומרים שדמיון מודרך עוזר. או שעדיף לקום ולהתלונן נגדו במשטרה או משהו כזה....כי אם הוא התקדם בעבודה עדיף עכשיו לפני שיעבור מספיק זמן כדי לשכוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושות נקמה מאוד חזקות

הוספת תגובה

• תחושות נקמה

ד``ר אליהו סמואל
    07/06/2017

לדינה שלום

לגבי פניה למשטרה אודות העבר - איני בטוח שהדבר מעשי אולם יש להתיעץ עם עורך דין.
    תחושת הנקמה טבעית במציאות שאת מתארת. הנקמה בעצם אומרת -זה שהוא מצליח היום ואני הפסדתי לכאורה בעבר אינה מקובלת. וכי רצונך שהוא יסבול כפי שאת סבלת.
    האמת שכאב ההפסד הוא אישי וסוביקטיבי ורצוי להתנקות ממנו כי אחרי הכל גם את תסבלי מפגיעה בו.
    תנסי לחשוב - די הכל נגמר ועכשוו אשקם את חיי ומצבו של בעלי לשעבר לא חשוב לי כיום.
    הרבה אנשים פונים לטיפול בשל תחושות נקמה. אילו תחושות שליליות שמפריעות ומעיקות וכמובן מזיקות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו