דכדוך בגלל חוסר עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכדוך בגלל חוסר עבודה
    אנונימית
    19/06/2017

שלום רב. אני מגיעה לגיל 50 כבר שנה שאני בחוסר עבודה עקב זה אני מרגישה שאין לי למה לקום בבוקר אני קמה לריקנות וגם מרגישה שאין לי לאן לצאת מהבית כל זה מביא אותי לדכדוך.אשמח עם תוכל לתת לי טיפ קטן איך לקום בבוקר בשמחה למרות חוסר העבודה אשמח לטיפ מעשי אני מאוד אודה לכך על כך זה ישמח אותי אותי מאוד אני גם בבוקר לבד בבית. אני מודה לך מאוד יום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכדוך בגלל חוסר עבודה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה ששאלתי בקשר לחוסר עבודה

אנונימית
    19/06/2017

אני בכל זאת רוצה לקום בשמחה בבוקר אני הולכת לראיונות ולא מוצאת עד עכשיו לטיפול כרגע אין לי כסף ללכת ואני לא רוצה ללכת לטיפול דרך הרווחה אני התנסיתי בזה וזה לא עשה לי טוב. אני ממש אודה לך עם תוכל לתת לי טיפ מעשי בלי שום קשר לטיפול כרגע. אני מאוד מודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה על שאלתי חוסר עבודה

אנונימית
    21/06/2017

תודה ויום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפ לגבי שמחת חיים

ד``ר אליהו סמואל
    21/06/2017

לאנונימית

ולגבי בקשתך - כפי שבקשו את רבי הלל ללמד את התורה כולה על רגל אחת.
    לכל אחד קורה גם דבר טוב ולו הקטן שבקטנים אולם אנו מתקשים להתיחס אליו. עשי לעצמך מנהג כל יום להרהר על דבר טוב שקרה לך ולו הקטן ביותר.
    התנדבות לאנשים מוכי גורל גם הוא יכול לשנות את עולמך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו